"OVA ZEMLJA MOGUĆA NOVA META TERORISTA" Šok tvrdnje direktora Centra za antiterorizam: Žele konflikt u regionu, CILJ DALEKO VEĆI
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

kurir televizija

"OVA ZEMLJA MOGUĆA NOVA META TERORISTA" Šok tvrdnje direktora Centra za antiterorizam: Žele konflikt u regionu, CILJ DALEKO VEĆI

Bosna i Hercegovina -

Teroristički napad u „Krokus siti holu" u kom je ubijeno blizu 140, a ranjeno više od 180 ljudi doveo je do talasa neizvesnosti i straha širom Evrope,jer procene stručnjaka ukazuju da napadi tek slede.

Domino efekat je već počeo da se ispoljava – za samo tri dana ruske bezbednosne službe suočile su se sa čak pet novih terorističkih pretnji, a države širom Evrope podižu nivo bezbednosti na najviši stepen, strahujući od novih akcija Islamske države, tačnije pripadnika ozloglašene grupe ISISK-a.

Da li je Srbija u opasnosti od terorističkog napada?

Na ovo pitanje dao je odgovor Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam, u gostovanju u jutarnjem programu Kurir televizije.

00:46

BiH SLEDEĆA TERORISTIČKA META Bizarne tvrdnje direktora Centra za antiterorizam: Žele konflikt u regionu KRAJNI CILJ DALEKO VEĆI

- Ja bih voleo da Srbija nije u opasnosti. Ne mogu biti prorok, niti to želim. Više mislim da nije u opasnosti nego što jeste, ali mislim da je Bosna i Hercegovina u opasnosti. To će biti samo još jedna kockica u slagalici koja se pravi da bi srušili ovaj napor Rusije, Kine, Brazila, kompletnog BRIKS-a, stvaranja multipolarnog sveta, gubljenja snaga koje imaju u Africi, gubljenja snage koju imaju u Južnoj Americi i naravno u Evropi - rekao je Milošević.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja