VIDEO HAOS U PODGORICI: Milo razbio protest opozicije, zorom poslao policiju da rastera demonstrante
Foto: Youtube Pt

Udar na Demokratski front jutros oko 5

VIDEO HAOS U PODGORICI: Milo razbio protest opozicije, zorom poslao policiju da rastera demonstrante

Crna Gora -
Priveden je poslanik DF Slaven Radunović. Na zvaničnoj FB stranici protesta navodi se da je uhapšen i poslanik Fronta Vladan Bojić, da je funkcioner tog opozicionog saveza Milan Knežević primljen u Urgentni, kao i da je na demonstrante bačen suzavac, te da ima dosta privedenih i povređenih

PODGORICA - Crnogorska policija je rano jutros razbila proteste opozicionog Demokratskog fronta (DF) koji je 20 dana protestovao u centru Podgorice tražeći ostavku vlade premijera Mila Đukanovića.

Protest je razbijen jutros oko 5, a prema navodima podgoričkih medija policija je privela poslanika DF-a Slavena Radunovića. Na zvaničnoj fejsbuk stranici protesta navodi se da je uhapšen i poslanik Fronta Vladan Bojić, da je funkcioner tog opozicionog saveza Milan Knežević primljen u urgentni centar, kao i da je na demonstrante bačen suzavac, te da ima "dosta privedenih i povređenih".

Jake policijske snage obezbeđuju jutros centar Podgorice, a šatori i bina uklonjeni su sa bulevara ispred zgrade crnogorske skupštine, gde su demonstranti protestovali 20 dana. DF je ovim povodom saopštio da "razmatra sve opcije primerenog odgovora na intervenciju policije". "

Dan koji će crnim slovima biti upisan u istoriji crnogorske policije. Ovako na miran skup.

Posted by Sloboda Traži Ljude on петак 16. октобар 2015.

Jutros u 5.45 hiljadu pripadnika Posebne jedinice policije, SAJ-a i redovnih policijskih snaga dovedenih iz cele Crne Gore brutalno je napalo i rasturilo mirne, demokratske i građanske proteste koji već 20 dana traju u Slobodnoj zoni ispred Skupštine Crne Gore", saopštilo je Predsedništvo DF.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track