POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE CG PRETI VIJESTIMA: Najavio i fizički obračun sa nekim novinarima
Foto: Printscreen Facebook Pokret Za Promijene

Pritisak na medije

POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE CG PRETI VIJESTIMA: Najavio i fizički obračun sa nekim novinarima

Crna Gora -
Potpredsednik crnogorske skupštine i jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović danas je javno pretio redakciji podgoričkog dnevnog lista Vijesti i najavio fizički obračun sa pojedincima iz tog dnevnika

Radulović je na konferenciji za medije saopštio da će se "obračunati" sa Vijestima onako kako su to radili "njegov otac i deda", jer ne veruje u institucije sistema.

Upitan da li to uključuje i fizički obračun, potpredsednik skupštine je odgovorio potvrdno, preneli su podgoricki mediji navode sa Radulovićeve konferenciji za medije. Radulović tvrdi da podgorički dnevnik objavljuje neistine o njemu i njegovoj familiji.

"Predmet bezočnosti i nemorala smo bili nekad partijske kolege i ja, pa samo ja, a sad i moja porodica. To više profesor Branko Radulović neće dozvoliti", poručio je danas Radulović. On je pre dva dana u prostorijama Vijesti pretio i vređao direktora dnevnika Željka Ivanovića, urednika Vladan Žugića i Petra Komnenića, te kolumnistu Brana Mandića.

Radulovića je, prema navodima Vijesti, naljutila kolumna direktora Ivanovića kojom joj mu je, između ostalog, sugerisano da se vrati u selo iz kojeg potiče, te da mu se preko "nanogice ograniči kretanje i onemogući povratak u ravnicu".

Glavni urednik Vijesti Mihailo Jovović tražio je izvinjenje Radulovica nakon njegovih pretnji izrečenih u redakciji podgoričkog lista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track