PORODIČNA DRAMA U CG: Žena htela da pobegne u Siriju od muža nasilnika
Foto: AP

Vratila se kući

PORODIČNA DRAMA U CG: Žena htela da pobegne u Siriju od muža nasilnika

Crna Gora -
Majka dvoje maloletne dece Sabina Mustafaj (27), koja je pre pet dana napustila porodični dom u podgoričkom naselju Konik i za sobom navodno ostavila poruku na kojoj piše da odlazi u Siriju, juče se vratila suprugu Vlažnimu Bajraju (32) pošto je policija ispitala oba aktera ove porodične drame.

Kako saznaju crnogorski mediji, posle saslušanja policija je privela Bajraja jer je protiv njega pokrenula prekršajni postupak zbog sumnje da je počinio porodično nasilje.

Međutim, nakon molbi njegove supruge koja je u međuvremenu povukla izjavu da ju je on tukao i maltretirao, pušten je kući.

Ostalo je nejasno ko je napisao spornu ceduljicu koja je izazvala uzbunu, jer suprug negirao da je to uradio, dok je Mustafaj prećutala to pitanje.

Mustafaj je 26. januara napustila porodični dom u kojem je ostavila dvoje maloletne dece i supruga i otišla u nepoznatom pravcu. Sutradan, njen suprug je došao u policijsku stanicu i prijavio nestanak supuge i navodno predao poruku na kojoj je napisala da odlazi u Siriju.

Ona se istog dana javila Centru za pomoć deci i porodici u Belom Polju, kao i tamošnjoj policiji gde je podnela krivičnu prijavu protiv supruga zbog maltretiranja.

(Dnevne novine/CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track