(VIDEO) PLJAČKAŠI OVO NISU OČEKIVALI: Hrabre prodavačice gađale razbojnike čime su stigle!
Foto: Youtube

Podgorička policija ne radi svoj posao

(VIDEO) PLJAČKAŠI OVO NISU OČEKIVALI: Hrabre prodavačice gađale razbojnike čime su stigle!

Crna Gora -
PODGORICA - Dvije radnice jednog podgoričkog marketa u naselju Ibričevina, pokušale su golim rukama da odbrane kasu od dvojice maskiranih i naoružanih razbojnika

Radnice Ljubomirka Velimirović i Senka Mišnjica, koje su i pokušale da se obračunaju sa naoružanim lopovima, ispričale su da su tek nakon što su razbojnici pobegli sa plenom shvatile da su rizikovale živote.

"Nikad u životu nisam videla veće noževe. Mi smo instiktivno krenule na njih da odbranimo kasu, a oni su na nas nasrtali nožem. Gađali smo ih čime smo stigle, ali nismo uspele da sprečimo pljačku. Vrištala sam. Još sam pod stresom", kaže Mišnjica. Velimirovićeva dodaje da su lopovi odneli oko 300 evra pazara.

Božo Bijelić, vlasnik prodavnice koja je već nekoliko puta na meti pljačkaša kaže da su dva muškarca obučena u crno, maskirana fantomkama i naoružana ogromnim noževima ušla oko 18.30 sati u prodavnicu.

"Jedan je odmah krenuo nožem na prodavačice, a drugi prema kasi da uzme novac. One su se međutim borile sa njima, i hrabro pokušale da odbrane kasu, gađale ih artiklima, ali su lopovi još žustrije kretali ka njima i istrčali sa dnevnim pazarom. Taj haos trajao je nekoliko sekundi, i sve ej zabeležila sigurnosna kamera", kaše Bijelić.On je međutim ogorčen reakcijom inspektora koji su došli na uviđaj. Rekli su mu da će se vratiti po snimak, ali to nisu uradili.

"Inspektor me uči da kupim sprej i pazim prodavnicu. Pitao sam ga treba li ja da radim njihov posao, a on mi je rekao da je sprej 12 evra", kaže Bijelić. (vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track