NASILNIK IZ PODGORICE: Držao ženi nož pod grlom i rekao Da si muško, sad bih ti grkljan prerezao
Foto: THINK

Već osuđivan zbog nasilja

NASILNIK IZ PODGORICE: Držao ženi nož pod grlom i rekao Da si muško, sad bih ti grkljan prerezao

Crna Gora -
Danilovgrađanin Radoje S. Vukadinović, koji je posle odslužene kazne od tri godine zbog ubistva iz nehata, više puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, pretnji oružjem i razbojništva, zadržan je juče u policiji pošto je nožem pretio Podgoričanki A.A.

Prema saznanjima crnogorskih medija, incident se odigrao oko 21.20 časova u Bulevaru Save Kovačevića, nedaleko od vrtića "Đina Vrbica" kada je Vukadinović prišao klupi na kojoj je sedela A.A. i uputio joj reči "da si muško sad bih ti grkljan prerezao".

Posle verbalnog sukoba sa A.A., Vukadinović je u jednom momentu izvadio nož iz džepa i prislonio ga joj uz grlo. Tako ju je držao neko vreme dok se nije nekako otela i pobegla. Slučaj je odmah prijavljen policiji koja je ubrzo uhapsila Vukadinovića, kome je posle saslušanja određen pritvor.

Vukadinović je bio osuđen na tri godine zatvora zato što je iz nehata ubio Muharema Šalju u noći između 20. i 21. novembra 2011. u naselju Bandići nadomak Podgorice.

Prema navodima optužnice, Vukadinović je u pravcu Šalje ispalio metak iz vazdušne puške. Metak ga je pogodio u vrat, probio mu dušnik, zbog čega je Šalja preminuo. Vukadinović je hapšen i krajem 2014. godine zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem opljačkao taksistu u mestu Bandići, kada mu je uzeo 20 evra. Vukadinović je tada ispričao da je bio u alkoholisanom stanju i da nije bio svestan postupka koji je učinio. On je tvrdio i da bi se sam predao, ali ga je policija preduhitrila i uhapsila na spavanju. Vukadinović je nedavno hapšen i zbog nasilja u porodici.

(Dnevne novine/CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track