BANDA MALOLETNIKA PLJAČKALA U BUDVI: Pretili prodavačici nožem i ukrali 120 evra i mobilni
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Već planirali sledeću akcju

BANDA MALOLETNIKA PLJAČKALA U BUDVI: Pretili prodavačici nožem i ukrali 120 evra i mobilni

Crna Gora -

J.V. (17) iz Zrenjanina (Srbija), V.P. (16) iz Leskovca (Srbija) i A.Š. (14) iz Rožaja (Crna Gora) osumnjičeni su da su pre šest dana počinili razbojništvo u marketu "Sami trade" u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije.

"Budvanska policija podnela je državnom tužiocu za maloletnike u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici poseban izveštaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnete po nepoznatom počiniocu, protiv J.V. (17) iz Zrenjanina ( Srbija), V.P. (16) iz Leskovca ( Srbija) i A.Š. (14) iz Rožaja - učenika sa boravkom u Budvi - jer se sumnja da su 6. oktobra ove godine počinili razbojništvo kada su oko 21.30 maskirani ušli u market 'Sami trade', gde je jedan od njih radnici pretio nožem, drugi otvorio kasu i iz nje uzeo pazar u iznosu od oko 120 evra, a treći za to vreme čuvao stražu odnosno osmatrao ulaz u slučaju da u market krene da ulazi neko od građana. Oni su takođe, sumnja se, kada su krenuli da beže, od radnice uzeli mobilni telefon da bi je onemogućili da pozove policiju. Događaj je ipak, kada su lica pobegla, prijavljen policiji", navodi se u saopštenju Uprave policije.

ZBOG 30 EVRA DA IZGUBI GLAVU: Maloletnik (15) nožem napao taksistu u Podgorici!

U saopštenju se dodaje da je su budvanski policajci osumnjičene uočili sinoć kako se kreću mračnim delom jedne ulice u Budvi.

"Kod njih su pronađeni nož i stvari koje su, kako se sumnja, imali nameru da iskoriste za maskiranje za drugo razbojništvo, koje su, sumnja se, planirali. Nadležni tužilac za maloletnike se izjasnio da se poseban izveštaj podnese u redovnom postupku, te stoga ova lica nisu zadržana. Tužilac je naložio i da osumnjičeni zajedno sa roditeljima pristupe u nadležno tužilaštvo radi saslušanja", zaključuje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track