UZBUNILA BUDVANSKU POLICIJU: Prokockala pare u kladionici, pa prijavila surovi zločin!
Foto: Shutterstock

Napravila haos

UZBUNILA BUDVANSKU POLICIJU: Prokockala pare u kladionici, pa prijavila surovi zločin!

Crna Gora -

Podgoričanka Sonja Perović (28) prijavila je policiji da su maskirani i naoružani muškarci opljačkali kladionicu u kojoj radi, ali je na kraju ona osumnjičena za lažno prijavljivanje jer se prethodno neuspešno kladila.

Prijava iz kladionice Šansa u Bečićima da su dva maskirana napadača pod pretnjom nožem oteli iz kase 800 evra podigla je budvansku policiju na noge ali zbog ovog slučaja tužiocu će na kraju biti privedena ova 28-godišnja devojka koja je prijavila krađu.

Ona je 12. decembra prijavila policiji da su u kladionicu u večernjim satima upala dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca i pod pretnjom nožem uzeli iz kase 800 evra, pišu Vijesti.

Ova kladionica nalazi se u blizini kafea Trofej, u kome se pet dana pre te prijave dogodilo dvostruko ubistvo i ranjavanje u čemu su takođe učestvovala dvojica napadača, podseća podgorički dnevnik.

List dodaje da je prijava iz kladionice podigla stanicu policije na noge, jer su sumnjalo da možda postoji i neka veza između likvidacije i razbojništva.

FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić

Nakon što su pregledali snimke sa svih nadzornih kamera u blizini kladionice, inspektori su videli da nijedna od kamera nije snimila muškarce o kojima je Perovićeva govorila.

Informativni razgovor sa nekoliko osoba koje su odgovarale opisu “napadača” dao je iste rezultate.

Pregledom poslovanja kladionice, utvrđeno je i da su se dnevni pazari “kretali” od 200 do 300 evra, pa je istražiteljima posebno bilo sumnjivo da je tog ponedeljka u kasi bilo gotovo tri puta više novca, navode Vijesti.

Nakon toga inspektori su od vlasnika kladionice tražili i presek stanja od 12. decembra, kako bi se utvrdilo ko je i kada igrao i koliko je novca uplaćivano.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Neimenovani sagovornik Vijesti blizak istrazi ispričao je da su nakon toga inspektori došli do podatka da je i Perovićka, koja je prijavila krađu, tog dana okušala sreću i bila prilično neuspešna – počela je sa klađenjem ulažući po 100 evra, dobijala na početku ali onda je krenula serija gubitaka pa je minus na kraju pokušala da izvuče ulažući 500 evra.

Kako “vađenje” nije uspelo, radnica kladionice pokušala je manjak u kasi da opravda “lažnim razbojništvom". U policijskoj stanici ona je negirala da je izmislila razbojništvo ali se na poligrafu pokazalo da ne govori istinu.

Sagovornik Vijesti ispričao je da je istragom utvrđeno da je ona imala sličnu “epizodu” i u kladionici u kojoj je ranije radila, gde je takođe napravila veliki minus ali se sa vlasnicima dogovorila da pokrije dug mesečnim ratama kako protiv nje ne bi bila podneta krivična prijava za proneveru.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track