(FOTO) SEĆATE SE DEVOJKE ISPOD DUGE? KONAČNO JE PRONAĐENA: Đorđu su se javile dve Milice, ali samo jedna je ona prava!
Foto: Profimedia

CEO REGION BIO U POTRAZI ZA MILICOM

(FOTO) SEĆATE SE DEVOJKE ISPOD DUGE? KONAČNO JE PRONAĐENA: Đorđu su se javile dve Milice, ali samo jedna je ona prava!

Crna Gora -

Neobična potraga za devojkom sa slike "Milica ispod duge" uspešno je završena.

Zbog jedne romantične fotografije koju je uslikao početkom avgusta 2014. godine Đorđe Matković iz Herceg Novog tri godine kasnije i dalje je tragao za jednom Milicom iz Srbije.

Potraga je uz pomoć crnogorskih novinara urodila plodom.

Mnoge devojke su se javile tvrdeći da su upravo one na fotografiji nastaloj u avgustu 2014. godine, ali se većina od njih samo šalila.

Na kraju se potraga svela na dve kandidatkinje. Nedugo nakon objave, jednom crnogorskom portalu javila se Milica koja danas živi u Herceg Novom, pa je redakcija njen kontakt prosledila Đorđu Matkoviću.

Međutim, dan-dva nakog toga, redakciji se javila još jedna Milica koja živi u Beogradu, pa su i nju povezali sa autorom fotografije.

"Prva Milica koja mi se javila nije bila posve sigurna da je reč o njoj. Tvrdila je da joj telefon neprestano zvoni i da je poznanici pitaju da li je to ona. Tražila je da joj pošaljem fotografiju na kojoj se vidi njeno lice. Kako nisam imao takvu fotografiju, a to nije ni bio cilj mog fotografisanja, poslao sam joj šest različitih fotografija te iste scene u punoj rezoluciji. Povećanjem slike je dosla do zaključka da je to ona – i kupaći kostim je čak isti", otkrio je Đorđe.

Sledećeg dana mu se javila druga Milica, devojka iz Beograda, i poslala mu dokaz da je ona "prava" - skrinšot mejla kojeg mu je poslala u avgustu 2014. godine, ali verovatno pogrešno adresiranog.

"Moguće da je završio kao spam, a ja nisam obratio pažnju da je reč o važnoj poruci. Prva, ali ne i prava Milica je bila radosna zbog slika, ali veoma razočarana zbog mnogih bezobraznih i bezobzirnih komentara, koji su se masovno pojavili na drugim sajtovima. Pročitao sam poneke i mogao sam da je shvatim", objasnio je.

On misli da je ta prva Milica pogrešno zaključila da je to ona, zbog neverovatnog spleta okolnosti i slučajnosti. Njen rođendan se poklapa sa navedenim, a i poznanici su joj sugerisali da je to ona, jer je u to vreme letovala u Herceg Novom.

"Ja toj prvoj Milici ne prebacujem, dešavaju se u životu svakakve stvari. Ne smatram da je tu bilo nikakve zle namere", navodi Đorđe.

U svakom slučaju, potraga je završena posle tri godine.

Kurir.rs/Radio Jadran Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LJUBAV DUBLJA I OD MORSKIH DUBINA: Oduševićete se kada čujete kako je ovaj Vranjanac zaprosio devojku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track