(FOTO) UHAPŠENA BARSKA KALAMITI DŽEJN: Policija sprečila likvidaciju i oduzela arsenal oružja
Foto: Printscreen Facebook

tragom dojave

(FOTO) UHAPŠENA BARSKA KALAMITI DŽEJN: Policija sprečila likvidaciju i oduzela arsenal oružja

Crna Gora -

BAR - Službenici policije sprečili su danas likvidaciju i uhapsili Baranku Danijelu Kisić Petrović (65), u čijem stanu je posle aretresa pronađen arsenal oružja i municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici barskog Centra bezbednosti su, postupajući shodno operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru, od nadležnog sudije za istragu pribavili nalog za pretres stanova i drugih prostorija, koje koriste Kisić Petrović i njen sin Kristofor Petrović (30).

foto: Printscreen Facebook

Pretresom su pronađeni i oduzeti automatski pištolj hekler sa dva okvira puna municije, automatski pištolj škorpion sa tri okvira puna municije, revolver nepoznate marke sa sedam metaka, preko dve hiljade komada razne municije za pištolje, fantomka i lisice.

foto: Printscreen Facebook

Policija je u stanu pronašla i gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i štambilj za koje se sumnja da su falsifikati.

foto: Printscreen Facebook

„Danijela Kisić Petrović će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija“, navodi se u saopštenju policije.

Kurir.rs/vijesti.me

Foto printscreen vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track