(VIDEO) ĐUKANOVIĆ PREDAO POTPISE ZA KANDIDATURU: Ovo je potvrda superiornosti DPS
Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

PODRŠKA PREKO 60 HILJADA GRAĐANA

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ PREDAO POTPISE ZA KANDIDATURU: Ovo je potvrda superiornosti DPS

Crna Gora -

Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović predao je kandidaturu za predsednika crnogorskoj Državnoj izbornoj komisiji.

Đukanović je kazao da je DPS prikupila 60.528 potpisa podrške, i zahvalio svim građanima koji su podržali kandidaturu, i izrazio nadu da će oni biti deo jedne još moćnije podrške 15. aprila koja će, kako navodi, obezbediti pobedu u prvom krugu izbora.

"Koristim priliku da se zahvalim aktivistima DPS koji su u neverovatnom roku od četiri dana uspeli da skupe ovoliki broj potpisa i da na taj način potvrde moć infrastrukture naše partije i da onima kojima to nije jasno objasne zbog čega je to DPS toliko superiorna na političkoj sceni" kazao je Đukanović novinarima.

On je zahvalio koalicionim partnerima DPS na već učinjenoj ili obećanoj podršci.

"Obećanoj zbog toga što je jedan broj partija iz koalicije najavio održavanje svojih stranačkih organa tokom ovog vikenda", naveo je Đukanović.

Predsednik DPS kazao je da ovi izbori nisu samo za predsednika Crne Gore bez obzira što je, kako on navodi, reč o izborima za najznačajniju funkciju u državi.

"Ovi izbori su ponovljeni plebiscit o strateškom pravcu razvoja Crne Gore", poručio je Đukanović.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track