(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE ŠAKOVIĆA U PODGORICI: Mladić pokušava da umakne, ali ga ubica juri i puca dok ga ne dokrajči!
Foto: printscreen Vijesti.me

horor

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE ŠAKOVIĆA U PODGORICI: Mladić pokušava da umakne, ali ga ubica juri i puca dok ga ne dokrajči!

Crna Gora -

PODGORICA - Muškarca, koji je u subotu oko 12 sati ubio u centru Podgorice najprije Radivoja Jovanovića (42), a zatim i svoju pravu metu Miloša Šakovića 31), snimile su mnoge sigurnosne kamere.

Jedan uznemirujući snimaka procurio je u javnost. Na njemu se vidi trenutak kada Šaković pokušava da umakne ubici bežeći iz pravca restorana "Forum" u kojem je bio sa prijateljima i suprugom, unutrašnjem dvorištem ispod tržnog centra "Ražnatović".

Ubica u tamnoj odeći sa kačketom na glavi i pištoljem u ruci trči za njim. U jednom momentu na snimku se jasno vidi i kako ubica drži uperen pištolj u pravcu mesta gde je pobegao Šaković. Da nije reč o amateru već o profesionalcu koji vešto rukuje oružjem vidi se i po tome što je on u trku za Šakovićem uspeo da repertira pištolj i nastavlja da puca.

Šaković na žalost nije uspeo da umakne ubici, koji ga je ubio na 30-ak metara dalje. Posle zločina, ubica se naoružan i bez žurbe, zaputio Zlatarskom ulicom a onda i Balšićevom, gde mu se gubi svaki trag, ali ne i tragovi koji policiju mogli da dovedu do njega.

U dvorišnom delu nedovršene kuće policija je pronašla određene predmete za koje se veruje da pripadaju ubici. Reč je torbici, kačketu i pištolju. Dva dana posle zločina, istražioci su sve sigurniji da je ubistvo Šakovića osveta za ubistvo Dražena Čađenovića, koji je stradao u eksploziji bombe dve noći ranije u garaži na Rimskom trgu, takođe u Podgorici.

Iako je ubijeni Šaković, brat od strica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, koji važi za viskokotiranog člana "škaljarskog" klana, dobro obavešteni izvori tvrde da braća nisu bila u dobrim odnosima.

Navodno je Miloš održavao kontakte sa Igorom Božovićem koji je, operativno, označen kao jedan od vođa suprostavljenog "kavačkog" klana, što ga je na kraju moguće i koštalo života. I ne samo njega.

Od 2014.godine kada je zbog nestanka kokaina u Valensiji izbio rat između ove dvije kotorske kriminalne grupe, ubijeno je dvadesetak osoba među kojima i četiri nevine žrtve.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hapšenje Crnogoraca u Beogradu zbog kokaina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track