(VIDEO) KRVAVI OBRAČUN KLANOVA U PODGORICI: Ubijen brat člana škaljarskog klana, drugi muškarac slučajna žrtva!
Foto: Vijesti/Zoran Đurić

potraga za ubicom

(VIDEO) KRVAVI OBRAČUN KLANOVA U PODGORICI: Ubijen brat člana škaljarskog klana, drugi muškarac slučajna žrtva!

Crna Gora -

Podgoričani Radivoje Jovanović i Miloš Šaković ubijeni su danas u samom centru glavnog grada, na Trgu nezavisnosti, u 12.10 sati, kada je na njih pucao za sada nepoznati maskirani muškarac.

foto: Vijesti/Rada Brajović

Kako se nezvanično saznaje policija traga za plavim golfom, za koji se sumnja da je korišćen u pucnjavi. Njih dvojica su odmah prebačeni u Urgentni centar, ali je Jovanovi' odmah po prijemu preminuo.

Šaković je u Urgentni dovezen sa teškim povredama opasnim po život. Uprkos naporima lekara da ga reanimiraju i on je podlegao povredama.

foto: Vijesti/Zoran Đurić

Napadač je u bekstvu, ana licu mesta su pronađene čaure i dva metka.

Očevici su rekli da je svađa između dva muškarca počela u obližnjem lokalu u strogom centru grada. Na licu mesta su ekipe policije. Centar grada je blokiran.

foto: Vijesti/Rada Brajović

Veruje se da je meta atentatora bio Miloš Šaković, brat od strica Milića Minje Šakovića, koji se povezuje sa škaljarskim klanom, a da je Jovanović, koji je sedeo za susednim stolom, slučajna žrtva. Muškarac koji je pucao navodno je imao kačket na glavi.

Veruje se da je ovo nastavak obračuna škaljarskog i kavačkog klana. Nepuna dva dana pre ove egzekucije, u eksploziji u Podgorici stradao je Dražen Čađenović, koji se dovodio u vezu sa barskom kriminalnom grupom, bliskom škaljarcima.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti/Rada Brajović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SRPSKA POLICIJA NA NOGAMA U OPSEŽNOJ AKCIJI AURORA: Uhapšeno 270, zaplenjeni droga, oružje, eksploziv...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja