BOGATA UKRAJINKA IZBODENA U KOTORU: Beživotno telo devojke pronađeno u stanu u kom je živela
Foto: Vijesti.me/ Savo Prelević

novo ubistvo

BOGATA UKRAJINKA IZBODENA U KOTORU: Beživotno telo devojke pronađeno u stanu u kom je živela

Crna Gora -

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza”, na mestu na kome je u centru Tivta bio istoimeni stari hotel

Ukrajinska državljanka Anastazija Lašmanova ubijena je u Kotoru.

Policiji je oko 20.30 časova prijavljeno da je Lašmanova pronađena u svom stanu u Dobroti, izbodena nožem.

Iz Uprave policije nisu zvanično potvrdili da je u pitanju ubistvo. Nezvanično, kazali su da je telo Lašmanove pronađeno sa vidljivim tragovima nasilja.

"U naselju Dobrota u Kotoru, u stanu u kojem je boravila, večeras oko 20,00 časova zatečeno je beživotno telo državljanke Ukrajine A. L.

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Kotor su odmah po prijavi došli na lice mesta i obezbedili ga. U toku je uviđaj na licu mesta kojim rukovodi nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Slede dalje mere i radnje u cilju uvrđivanja okolnosti nastupanja smrti A. L. kao i radi potpunog rasvetljavanja događaja", navodi se u saopštenju policije.

Viši državni tužilac Željko Tomković je ranije, oko 22 sata kazao da je uviđaj u toku i da ne može govoriti o detaljima.

Kotorska policija blokirala je grad odmah pošto im je prijavljeno da je u stanu u Dobroti pronađeno telo Ukrajinke. Zasad niko nije uhapšen zbog tog ubistva.

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije “Mimoza Group” i “Sea Trade”, a stoji iza izgradnje hotela “La perla” u Tivtu, izgradnje novog hotela “Mimoza”, na mestu na kome je u centru Tivta bio istoimeni stari hotel.

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta Neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

Kurir.rs/Vijesti.me/Cdm.me

Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja