Najnovije vesti

POSLANIK DF NAPUŠTA PREDSEDAVANJE SKUPŠTINOM Radunović: Protest zbog hapšenja Medojevića i maltretiranja Kneževića
Foto: Vijesti.me

otvoreno

POSLANIK DF NAPUŠTA PREDSEDAVANJE SKUPŠTINOM Radunović: Protest zbog hapšenja Medojevića i maltretiranja Kneževića

Crna Gora

Poslanik opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da će napustiti predsedavanje Skupštinom Crne Gore, u znak protesta zbog hapšenja lidera Pokreta za Promjene Nebojše Medojevića, kao i najavljenog hapšenja predsednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića.

On je napustio  Konferenciju odbora za evropske integracije/poslove država obuhvaćenih procesom stabilizacije i pridruživanja Jugoistočne Evrope (COSAP) i rekao da DF suspenduje učešće u Radnoj grupi za izborne reforme.

 

''Nezapamćena i nezabeležena zloupotreba sistema u svrhu zastrašivanja protivnika dovela je do toga da je poslanik Demokratskog fronta uhapšen nakon ponoći, nakon sednice parlamenta bez skidanja (poslaničkog) imuniteta, a drugi je ostao u prostorijama Skupštine i izbegao hapšenje", rekao je Radunović, a prenosi portal Fos media iz Podgorice.

Radunović kaže da ne želi da optužuje celu Demokratsku partiju socijalista, jer, kako je naveo, zna da neki sve što se dešava ne odobravaju.

 

Slaven Radunović je predsednik Odbora za Evropske integracije u Skupštini Crne Gore.

 

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uhapšen je u četvrtak nakon zasedanja parlamenta na osnovu naloga Višeg suda u Podgorici, zbog, kako se navodi, odbijanja da svedoči u predmetu povodom tvrdnji o davanju i primanju mita.

 

Kurir.rs/Tanjug/Vijesti

Foto: Vijesti.me

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...