POŽAR U POLICIJSKOJ STANICI: Vatra planula u ćeliji s migrantima uhvaćenim u krađi! Povređena 3 policajca i jedan migrant!
Foto: Profimedia

VELIKA KLADUŠA

POŽAR U POLICIJSKOJ STANICI: Vatra planula u ćeliji s migrantima uhvaćenim u krađi! Povređena 3 policajca i jedan migrant!

Bosna i Hercegovina -

VELIKA KLADUŠA - Trojica policijaca i jedan migrant povređeni su u požaru koji je sinoć izbio u Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši.

Dva migranta sinoć su privedena zbog krivičnog dela krađe, a s obzirom na to da su bili u alkoholisanom stanju i odbijali svaki vid saradnje s policijom, smešteni su u dve pritvorske jedinice u Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši.

"Oko 21 sat policijski službenici su primetili da je došlo do požara u jednoj od pritvorskih jedinica u kojoj se nalazi migrant. Prilikom lokalizovanja požara tri naša službenika su zadobila lakše telesne povrede, dok je migrant koji se nalazio u pritvorskoj jedinici zadobio teške telesne povrede", rekla je portparol MUP USK Snežana Galić.

Migrant je zadobio teške opekotine i nalazi se na lečenju u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, dok su tri policajca povređena usled udisanja dima.

Uzroci požara zasad nisu utvrđeni.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track