DRAMATIČAN OBRT! Majka monstrum koja je nožem izbola sinčića (7) u Crnoj Gori je iz Srbije!
Foto: Thnikstock

ROĐENO DETE

DRAMATIČAN OBRT! Majka monstrum koja je nožem izbola sinčića (7) u Crnoj Gori je iz Srbije!

Crna Gora -

Majka uhapšena zbog pokušaja ubistva svog sedmogodišnjeg sina je M. P. (1978) iz Bele Palanke, nastanjena na Rijeci Crnojevića.

Mališan koji je sinoć primljen u Klinički centar Crne Gore sa ubodnim ranama od noža smešten je na Odeljenje intenzivne njege i trenutno nije životno ugrožen.

Sve se dogodilo u iznajmljenoj kući na Rijeci Crnojevića, a incident su prijavile komšije. Po dolasku na lice mesta policija je majku sa detetom zatekla u kući.

"Preduzimajući mere i radnje i na osnovu prikupljenih saznanja od građana, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, policijski službenici su uhapsili M. P. zbog sumnje da je počinila krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu", kažu u Upravi policije.

Nadležnim organima do sada nije prijavljivano nasilje u ovoj porodici. Oni se, prema rečima direktora Centra za socijalni rad Dejana Miloševića, ne nalaze na evidenciji te ustanove.

"Porodica se ne nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad da bi ostvaruvaka bilo koje pravo iz Zakona o socijalnoj i dečjoj zaštiti i u centru nije evidentirana nijedna prijava nasilja u porodici”, kazao je Milošević Cetinjskom listu.

Nasilje u porodici, kako saznaje Cetinjski list, nije prijavljivano ni cetinjskom Odeljenju bezbednosti.

Kurir.rs/CdM

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track