Najnovije vesti

PREDSEDNIK ATLAS GRUPE OTKRIVA I NAJMRAČNIJE MILOVE TAJNE Knežević: Đukanović me prevario za sve što smo dogovorili! Ta moralna gromada mora da odgovori KO JE PUCAO na Obradovića i Mitrovića! (VDEO)
Foto: Printscreen Vijesti.me

isplivao prljav veš

PREDSEDNIK ATLAS GRUPE OTKRIVA I NAJMRAČNIJE MILOVE TAJNE Knežević: Đukanović me prevario za sve što smo dogovorili! Ta moralna gromada mora da odgovori KO JE PUCAO na Obradovića i Mitrovića! (VDEO)

Crna Gora

Povodom saopštenja predsednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića, da je za dug Atlas banci od 16.741,24 evra, saznao prvi put juče iz medija, predsednik Atlas grupe dr Duško Knežević se oglasio saopštenjem.

"Gospodin  Đukanović je potvrdio da je imao kartice, kao što je pje neki dan potvrdio da se vila pod Goricom gradi za njega i da su biznismeni finansirali DPS. Papire o njegovim karticama i dugovima je pronašao Specijalni istražni tim i oni su anonimno poslati na naše mejlove.

Saopštenje prenosimo u celini: 

I meni je trebalo da se prisetim o čemu se radi, pa sam ustanovio da iz banke nikako nisu mogli da dogovore sa kabinetom da Đukanović vrati dug. Zato sam dao nalog da se iz imovine Atlas grupe zatvore svi rizični krediti i kreditne kartice koje su u kreditnom birou bile negativno klasifikovane, jer nisam hteo da se imena Mila Đukanovića i još nekih provlače kroz revizorske i izveštaje Centralne banke Crne Gore.

Ako već Đukanović daje sebi za pravo da priča o moralu, onda će objasniti javnosti zašto žrtvuje jednog poštenog momka, Vlada Ivanovića, sportistu i čistog čoveka, radi prikrivanja vile pod Goricom i njegovih prljavih ciljeva. U isto vreme vodi istragu protiv njegovog brata Miška Ivanovića, koga je iskoristio tokom upravljanja i prodaje Telekoma.

Ta moralna gromada bi morala da odgovori i na pitanje ko je pucao na Olega Obradovića, koji mu je bio jedan od najbližih privrednih saradnika, a posle predsednik UO Prve banke. Na njega je pucano u dvorištu škole. Mislim da je najvažnije da objasni ko je pucao na Peđu Mitrovića, bivšeg direktora Uprave za sprečavanje pranje novca i zašto on jedini nije posetio Mitrovića u bolnici.

Đukanović zna da znam mnogo o tome jer sam lično peglao njihove odnose.

G. Đukanović dobro zna šta još sve znam. Prevario me je za sve što smo dogovorili. Iako je javno govorio da rebus Meljine treba što pre rešiti, bilo je obratno.

Preko jednog od pipaka svoje kriminalne hobotnice, predsednika Privrednog suda Blaža Jovanića, sprečio je dogovor sa premijerom Duškom Markovićem i ministrom finansija Darkom Radunovićem o poravnanju i, samim tim, rešavanju problema bolnice Meljine".

Kurir.rs/vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...