ILEGALNA PRODAVNICA U HOTELU MUP SRBIJE U BEČIĆIMA I DALJE RADI: Milov aktivista nastavlja da šteti ugledu naše zemlje! (FOTO)
Foto: AP, Opština Budva

uprkos zatvaranju

ILEGALNA PRODAVNICA U HOTELU MUP SRBIJE U BEČIĆIMA I DALJE RADI: Milov aktivista nastavlja da šteti ugledu naše zemlje! (FOTO)

Crna Gora -

Uprkos tome što su ilegalnu prodavnicu u objektu MUP-a Srbije zatvorili nadležni organi, o čemu je Kurir već pisao, pojedinci koji upravljaju pomenutim objektom ne prestaju da nanose štetu ugledu MUP-a i države Srbije.

Kao što se može videti na fotografijama, ilegalna prodavnica ponovo radi, a to ne bi bilo moguće bez odobrenja Upravnika, koji je već duže vreme prepoznat kao aktivista DPS-a, Mila Đukanovića, i ne bi čudilo da po zadatku obavlja ove prljave radnje kako bi naštetio ugledu Srbije.

foto: Opština Budva

Podsetimo, budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin Veselin Jovović držao ilegalni market u okviru imovine hotela Beograd u Bečićima u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koje o tome nije imalo saznanja.

foto: Opština Budva

S obzirom na to da vlasnik, odnosno korisnik u Srbiji, nije imao podatke o ilegalnom objektu, u narednom periodu će biti razmotrena eventualna odgovornost osoba koje su održavale imovinu hotela Beograd u Bečićima.

Reč je o uzurpiranom prostoru od oko 50 kvadratnih metara u kojem su držani piće, sladoledi i slična roba.

Kurir.rs Foto: AP/Opština Budva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track