Najnovije vesti

MILO PRAVI DŽEK! Pevači hteli džabe da mu pevaju, ali on se isprsio! Đukanović PLAĆAO I SRPSKE PESME! I NAŠE I NJIHOVE!
Foto: Printacreen/Instagram

domaćinski

MILO PRAVI DŽEK! Pevači hteli džabe da mu pevaju, ali on se isprsio! Đukanović PLAĆAO I SRPSKE PESME! I NAŠE I NJIHOVE!

Crna Gora

Venčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema razgovora u Crnoj Gori. Kako i ne bi, kad se na svadbu sina predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu, sjatio tamošnji džet-set, ali i onaj iz regiona.

 

Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.

 

Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pevači iz Srbije i regiona. Aco Pejović je, kako se priča, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvezda, koje su došle i u svojstvu gostiju. Svi pevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje "Aman rizorta".

 

- Neki od pevača želeli su da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želeo o tome ni da razgovara. Svi su uredno plaćeni - kaže, za "Novosti", čovek upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pesmu Harija Varešanovića.

 

- Bilo je i naših i njihovih pesama - kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je ceo događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umešnosti i ukusa, bez imalo kičeraja.

 

- Da uskoro postaneš đed - bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema našem izvoru, cele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen.

 

 

Kurir.rs/Novosti

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...