Najnovije vesti

PLAĆENI UBICA IZVRŠIO ČETIRI LIKVIDACIJE, PA NASTAVIO MIRNO DA ŽIVI U ZETI! Nije ni pokušavao da se sakrije... A onda je isplivao SNIMAK UBISTVA!
Foto: Privatna arhiva

istraga u toku

PLAĆENI UBICA IZVRŠIO ČETIRI LIKVIDACIJE, PA NASTAVIO MIRNO DA ŽIVI U ZETI! Nije ni pokušavao da se sakrije... A onda je isplivao SNIMAK UBISTVA!

Crna Gora

Marjan Vujačić, koji se tereti za ubistva Veska Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, nakon što je izvršio ta dela, mirno je živeo u Zeti i nije se skrivao.

Ova saznanja objavila je crnogorska Borba, pozivajući se na izvore iz vrha policije. Vujačićev pomagač Rade Popović, koji je uhapšen pre nekoliko dana, obavljao je ulogu njegovog vozača nakon izvršenog dela.

- Vujačić je, kako se sumnja, ušao u velike finansijske dugove i jedan klan ga je angažovao za pomenuta ubistva, a da mu zauzvrat vrati dugove. Odgovaralo im je to što Vujačić nije imao dosije i što mu policija teško može ući u trag. Međutim, odala ga je kamera koja ga je snimila u blizini mesta ubistva Mila Ilića - kaže sagovornik ovog lista.

Podsetimo, Vujačić je uhapšen 12. juna u Novom Sadu zbog falsifikovanja isprava. Sa njim su uhapšene još dve službenice MUP-a, koje su za 1.500 evra izdala lažna dokumenta. Policija ga je ubrzo povezala sa likvidacijom brata ubice Nikole Bojovića, Jugoslava Cvetanovića, a onda je klupko zločina počelo da se odmotava.

Ispostavilo se da je Vujačić odgovoran i za ubistvo kontroverznog vranjskog biznismena Gorana Tasića Gokčeta u glavnom gradu Holandije, sa likvidacijom Veska Kalezića, označenog kao bliski saradnik kavačkom klanu koga je sa više od 10 hitaca izrešetao u Podgorici, ali i egzekuciju Mila Ilića, bliskog saradnika pomenutog Kalezića.

Kurir.rs/Blic/Borba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...