BRAT MILANA KNEŽEVIĆA SE NE BOJI HAPŠENJA! Pre povratka u Crnu Goru Mirko poručio: Za razliku od nekih ja se ne skrivam!
Foto: EPA

direktno

BRAT MILANA KNEŽEVIĆA SE NE BOJI HAPŠENJA! Pre povratka u Crnu Goru Mirko poručio: Za razliku od nekih ja se ne skrivam!

Crna Gora -

Crnogorska policija je na brutalan način uhapsila Ratku Knežević majku poslanika Demokratskog Fronta Milana Kneževića, a tom prilikom su tražili njegovog brata Mirka, koji se nelezio u Beogradu.

Ratka Knežević je u međuvremenu puštena, ali po rečima Milana Kneževića postoji manera policije da se on uhapsi čim se vrati i Crnu Goru.

O tome šta očekuje po povratku u zemlju, Mirko kaže:

"Uzdignuta cela, ponosan sto sam Srbin i Zećanin, učesnik svake litije i molebana, vjernik Srpske pravoslavne crkve, dolazim sjutra vece u Crnu Goru, jer se moj nikad niko nije skrivao. I za razliku od onih 50 fantoma koji su mi maltretirali majku, ja nemam od cega da se stidim, a jos manje bjezim. Moj jedini grijeh je sto sam Srbin i brat Milana Kneževića. A taj grijeh, spreman sam da nosim kao što se ovih dana crnogorskim gradovima nosi krst i ikone nasih svetitelja".

Kurir.rs Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track