SRBIN SLAO MILU PRETEĆE PORUKE: Umešao se i Interpol, policija ga saslušavala na Kipru!
Foto: Profimedia

pronašli ga

SRBIN SLAO MILU PRETEĆE PORUKE: Umešao se i Interpol, policija ga saslušavala na Kipru!

Crna Gora -

Službenici Uprave policije su identifikovali lice koje je na službenu mejl adresu poslalo poruku elektronskom poštom preteće sadržine predsedniku države Milu Đukanoviću.

Krivična prijava je podneta državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici protiv D.M. (46) državljanina Republike Srbije, nastanjenog na Kipru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je u petak iz Uprave policije Crne Gore. D. M. je, kako se sumnja, na službenu mejl adresu Generalnog sekretarijata Vlade poslao poruku preteće sadržine upućene predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Takođe, na adresu generalnog sekretarijata Vlade je dostavljeno i pismo preteće sadržine od ovog istog lica. Nakon preduzimanja mera i radnji iz nadležnosti Uprave policije, operativnim radom kao i saradnjom sa drugim bezbednosnim službama lice je identifikovano.

Posredstvom kanecelarije NCB Interpol Kipar upućen je zahtev da se D.M sasluša i po čemu je kiparska policija i postupala, saopštila je crnogorska policija.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track