KNEŽEVIĆ: Ko je spaljivao dokumentaciju tajne službe na Žabljaku treba da bude uhapšen i procesuiran!
Foto: Youtube prtscr / MINA

predsednik odbora za bezbednost

KNEŽEVIĆ: Ko je spaljivao dokumentaciju tajne službe na Žabljaku treba da bude uhapšen i procesuiran!

Crna Gora -

Predsednik skupštinskog Odbora za bezbednosti i odbranu Milan Knežević očekuje od v.d. direktora ANB-a (Agencije za nacionalnu bezbednost) Dejana Vukšić da procesuira i od SDT zatraži hapšenje onih koji su spaljivali dokumentaciju tajne službe na Žabljaku.

Kada bi, kazao je, kao predsednik Odbora za bezbednost imao ingerencije kao Vukšić, ti ljudi bi već danas bili pohapšeni.

"Ako Odbor za bezbednost i odbranu na čijem sam čelu ima ikakve ingerenecije u tom delu, kao što ih ima Vukšić, spreman sam da odmah zakažem sednicu i da se ta lica odmah pohapse", naveo je Knežević.

S obzirom da je, kako je dodao, Vukšić rekao da zna ko su službenici koji su počinili to teško krivično delo, očekuje da ih odmah procesuira i zatraži njihovo hapšenje.

"Isto kao što očekujem da bude uhapšen službenik ANB-a Ljubiša Asanović koji je nezakonito u pritvorskoj jedinici posećivao Brana Mićunovića", kazao je Knežević u izjavi za podgorički portal Borba.

Naglasio je i da će zakazati sednicu Odbora za bezbednost i odbranu.

"Zakazaću sedinicu, koja će, evo sada saopštavam, biti javna. I svi zainteresovani poslanici će moći da joj prisustvuju, Ja nemam šta da krijem, nemam nikakvih tajni i sve što radim i budem radio biće javno", zaključio je Knežević.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / MINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track