Najnovije vesti

DANAS JEDNO SUTRA DRUGO: Kako je Zdravko Krivokapić postao čovek koji ne može da održi dve reči duže od dva minuta!
Foto: EPA / Boris Pejović

POtcenio moć narodnog pamćenja

DANAS JEDNO SUTRA DRUGO: Kako je Zdravko Krivokapić postao čovek koji ne može da održi dve reči duže od dva minuta!

Crna Gora

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić postaje prepoznat u domaćoj i međunarodnoj javnosti kao čovek koji ne može da održi dve reči duže od dva minuta!

Krivokapić je više puta iznosio tvrdnje koje govore sasvim suprotno od onoga što je kazao juče! Takvo stanje može da znači da Krivokapić potcenjuje narodnu moć pamćenja.

Juče u magazinu "Oko" RTS-a, on je rekao da nikada u životu nije ništa radio tajno!

Međutim, na samom početku svog mandata kada je Crnu Goru uvalio u dug od skoro milijardu evra, zaprepastio je javnost izjavom da je sa svojim timom iz vlade zadužio državu tajno, ali organizovano!

Bez obzira što je u pitanju izjava na ivici opisa krivičnog dela, Krivokapić olako zaboravlja na tako važne izjave što upućuje na zaključak da je teško imati ikakvo poverenje u ono što kaže premijer Crne Gore. Prema tome, ne čudi Krivokapićeva kriza popularnosti koja drastično opada.

Nemušto je sebe branio od čestitke Dana Republike Srpske predsednici Cvijanović, nakon intervencije vicepremijera Dritana Abazovića koji je u Krivokapićevo ime rekao da premijer nije čestitao praznik RS. Na kraju je samo falilo da kaže kako telefon nije njegov nego je ministar finansija Milojko Miki Spajić slučajno "okrenuo" Željku Cvijanović!

Takav "nedozvoljeni čin", Krivokapić je "prao" čestitkom tzv. Kosovu, zajedno sa Abazovićem!

Zdravko Krivokapić ovih dana daje takođe dezorjentisane i zbunjujuće izjave kojim pokušava da se odbrani od samoga sebe!

U prevodu, uporan je u traženju krivca za sopstvene faulove koje pravi bezbroj na dnevnoj bazi. Takav je makar stav javnosti koja ne uspe za jedan dan da "svari" ono što Krivokapić izusti.

Mnogo štošta je čudno, ali će sigurno ostati upisano u istoriji Crne Gore da je imala jednog klimavog i mekog premijera koji pokazuje znake demencije i plašljivosti u svojim javnim nastupima.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...