KAKVI LICEMERI: Krivokapićevi ministri zovu turiste iz Republike Srpske, a tvrde da je ona nastala na genocidu!
Foto: Nemanja Nikolić

predsezona

KAKVI LICEMERI: Krivokapićevi ministri zovu turiste iz Republike Srpske, a tvrde da je ona nastala na genocidu!

Crna Gora -

Crnogorski ministri finansija Milojko Spajić i ekonomskog razvoja Jakov Milatović su sa gradonačelnikom Herceg Novog Stevanom Кatićem boravili u zvaničnoj poseti Trebinju kako bi pozvali turiste iz Republike Srpske da ovog leta dođu u Crnu Goru.

To ne bi bilo ništa čudno da baš ova dva ministra nisu Republici Srpskoj zabili nož u leđa istravajući na tezi da se u Srebrenici desio genocid! Takođe, najglasniji su u inicijativi za smenu ministra pravde Vladimira Leposavića povodom njegovog pravnog mišljenja o slučaju "Srebrenica".

To što je u njihovom društvu bio i Stevan Кatić govori da puleni premijera Zdravka Кrivokapića podržavaju listu Demokratske Crne Gore i na izborima u Herceg Novom, kao što su u Nikšiću. Nije nepoznanica da dele iste stavove o genocidu u Srebrenici i postojanja tzv. države Кosovo. Na sajtu Opštine Herceg Novi osvanula je informacija gde je Кatić srpski carski grad Prizren pripisao Republici Кosovo!

Više je nego licemerno od ovog društva što su đuture otišli u zemlju koju smatraju genocidnom. Ova uvreda za srpski narod neodoljivo podseća na paradoks odnosa Crne Gore s Rusijom. Uveli su Rusiji nove sankcije, a mole za turiste iz tog regiona! Zaista čudna strategija koju zagovara Vlada Zdravka Кrivokapića pri čemu deluje potpuno zbunjeno i izgubljeno.

U jednom su vrlo sigurni i jasni - podržavaju svaki projekat koji ima za cilj blaćenje Srba i rasparčavanje teritorije Republike Srbije! Milatović i Spajić zato izgaraju da izbace Leposavića iz Vlade Crne Gore, a možda neće biti jedini ako još neki ministri budu pokušali da "srbuju". Čini se da će srpski turisti dobro razmisliti pre nego što prihvate ovaj "iskreni" poziv crnogorskih zvaničnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track