Najnovije vesti

PO STAROM DPS RECEPTU: Reprezentativca Šijana maltretirala policija u Herceg Novom! Udarci i pretresi bez objašnjenja!
Foto: Youtube prtscr / HandballWINNERS

napeto uoči izbora

PO STAROM DPS RECEPTU: Reprezentativca Šijana maltretirala policija u Herceg Novom! Udarci i pretresi bez objašnjenja!

Crna Gora

Proslavljenog rukometnog golmana nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dana Šijana, policija u Herceg Novom je danas brutalno malterirala i to bez i jednog razloga, prenosi Radio Jadran.

Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako saznaje portal Radio Jadran, krajnji cilj mu je bio Čanj, gde njegova porodica već dugi niz godina poseduje nekoliko apartmana. Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživeo upravo na crnogorskoj granici gde su ga policajci neko vreme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Tu se međutim ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana. Naime, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem. Prema saznanjima portala, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil bez objašnjenja zašto i po čijem nalogu to rade.

U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima. Očigledno da je, navodi portal, represija DPS-a i dalje na snazi, kao i da je pojačana prema srpskom narodu pred izbore koji se u Herceg Novom održavaju 9. maja.

Kako saznajemo, Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isleđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije, zaključuje portal.

Kurir.rs / Radiojadran.com,   Foto: Youtube prtscr /HandballWINNERS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...