Najnovije vesti

SRPSKA LISTA: Krivokapić se deklariše kao Srbin, pravoslavac a nastoji da zavadi Srbe!
Foto: YouTube prtscr / Vlada Crne Gore

nakon vidovdana na gazimestanu

SRPSKA LISTA: Krivokapić se deklariše kao Srbin, pravoslavac a nastoji da zavadi Srbe!

Crna Gora
16:04h

Srpska lista ocenila je danas da crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pruža podršku albanskim političarima koji ovih dana napadaju Srbe i tu stranku i ukazuje da je zahvaljujući srpskim glasovima došao na mesto koje trenutno ima, a da sada hoće da zavadi Srbe.

"Ironija je da isti taj Zdravko Krivokapić, koji se deklariše Srbinom i pravoslavcem, bar formalno, nikada nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili Srpsku pravoslavnu crkvu. Još gore, on nastoji da zavadi Srbe, po istoj matrici koju je koristio Đukanović, ili koji danas koristi Rada Trajković", saopštila je Srpska lista.

Ta stranka ocenjuje i da nije retka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo sa albanskim političarima, ali jeste retka, kako kažu, da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosmetu ne mare.

"Ipak, naglašavamo da srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i Njegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić, i da je Risto Jovanović, koji je uhapšen jer je branio monahinju samo jedan od ponosnih Srba Crne Gore", navela je Srpska lista u saopštenju.

Premijer Zdravko Krivokapić ocenio je ranije danas zabrinjavajućim to što, kako je rekao, određeni politički krugovi očekuju od njega, a imaju veći uticaj da preko Srpske liste (SL) reše problem uhapšenog Podgoričanina na Gazimestanu i dođu do istine.

Umesto toga, kazao je Krivokapić "odmah su optužili premijera da ima neke veze na Kosovu".

Kurir.rs / Tanjug,

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track