OVO JE BIVŠA ŽENA RASPOPA LAJOVIĆA Ja sam Srpkinja s velikim S. Volim Srbiju! Šta reći za čoveka koji proda porodicu zarad titule
Moja Srbija. Volim vas rode moj, Foto: Printscreen/Facebook

ODREKLA GA SE

OVO JE BIVŠA ŽENA RASPOPA LAJOVIĆA Ja sam Srpkinja s velikim S. Volim Srbiju! Šta reći za čoveka koji proda porodicu zarad titule

Crna Gora -

Raspop Vladimir Lav Lajović, koji je izašao iz CPC i formirao svoju eparhiju, protivi se ustoličenju mitropolita crnogorsko-primorskog na Cetinju. Lajović je vođa nepriznate eparhije podgoričko-dukljanske pravoslavne crkve Crne Gore.

Za razliku od Vladimira Lava Lajovića, koji preti narodu Crne Gore koji je priklonjen SPC, njegova nekadašnja supruga Svetlana Marković Lajović je na Fejsbuku pre nekoliko dana podelila i pohvalila snimak emisije sa profila SPC „Verujem u jednog boga“.

Lajovićeva na svom profilu ima i fotografije sa zastavom Srbije i podignuta tri prsta. Kurir je pokušao da dobije komentar od Lajovićeve, ali se ona do zaključenja broja nije javila.

Kada je Lajovic objavio a je postao đakon Crnogorske pravoslavne crkve Miraša Dedeića, Lajovićeva ga se odmah odrekla.

– Dragi fb prijatelji, najljubaznije vas molim da mi neko vreme ne šaljete poruke. Posebno vas molim da mi ne šaljete slike „rukopoloženog“ đakona, jer smo deca i ja jako uznemireni i ne znamo šta nas je snašlo.

Ja sam Srpkinja sa velikim S… Volim svoju Srbiju kao svoj život… I više nikakve veze sa ovim čovekom nemam…

Šta reći za čovjeka koji proda porodicu zarad titule… Uvuče nacionalizam u bračnu postelju… Neko ko nosi srpsku krv, kome je majka Srpkinja, koji su poreklom sa Kosova…

U svakom slučaju, ne dao Bog nikome ovo što prolazim!,

-Očajna sam…..Što ostavi svoji zemlju, svoj narod, misleći da se udajem za dobrog čoveka, napisala je Svetlana Lajović pre 4 godine, odgovarajući na komentare prijatelja.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track