SKANDALČINA! PRIZNAJE DA DPS PLAĆA 100 € ZA PROTEST PROTIV USTOLIČENJA JOANIKIJA: Da izgleda kao da je gužva, kao u Nikšiću VIDEO
Foto: Youtube prtscr / in4snet

izrežirani miting

SKANDALČINA! PRIZNAJE DA DPS PLAĆA 100 € ZA PROTEST PROTIV USTOLIČENJA JOANIKIJA: Da izgleda kao da je gužva, kao u Nikšiću VIDEO

Crna Gora -

Veštačko stvaranje napetosti i podela u narodu u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolitia Joanikija na Cetinju, dobilo je i zabeleženo priznanje ko iza njega stoji i kome ide na ruku pa ne žali ni da debelo plati za iscenirane nerede.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak mladića koji u kameru, kako prenosi portal In4s.net, priznaje da od DPS dobija 100 evra za odlazak na protest protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

„Moramo da se borimo… ako dobijemo, dobijemo“, rekao je mladić.

Na snimku se čuje pitanje njegovog sagovornika koji se ne vidi u kadru, da li idu da "otimaju manastir", na šta mladić objašnjava "moramo da se borimo, malo da se guramo, da se zavučemo malo, ako dobijemo, dobijemo".

Pored toga što jasno kaže da to plaća DPS, mladić, kako se čuje na snimku, priznaje i da ovo nije prvi put već da je "ranije bilo ovaj dobije 100 eura pa podelimo po 50", i navodi kao primer Nikšić.

Kako navodi, izvesni gospodin „ima naređeno da se što više ljudi pojavi" a ja idem da dignem ruke i ovo, ono, da se vidi u kameru i u novinama da je malo veća gužva".

Jasno ističe da DPS plaća 100 evra za odlazak na Cetinje.

Kurir.rs / In4s.net, Foto: Youtube prtscr / in4snet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track