PUTUJ, PUTUJ SREĆO MOJA! Prvi put od stravičnog masakra oglasio se Miloš kom je Borilović UBIO DVA SINA, SUPRUGU I KUMA
Foto: AP/Risto Božović, Printscreen Facebook

krvavi pir na cetinju

PUTUJ, PUTUJ SREĆO MOJA! Prvi put od stravičnog masakra oglasio se Miloš kom je Borilović UBIO DVA SINA, SUPRUGU I KUMA

Crna Gora -

Miloš Martinović, muškarac koji je u stravičnom masakru na Cetinju izgubio dva sina - Marka 11 i Mašana 8, suprugu Nataše i kuma Milana Mitrovića, prvi put se oglasio emotivnom porukom koju je objavio na svom Fejsbuk profilu.

Neutešni Martinović podelio je i niz fotografija svojih najmilijih bez kojih je ostao u trenu, od ruke pomahnitalog komšije Vuka Borilovića (34).

Martinović se u poruci obratio svom kumu Milanu Mitroviću, koji je nastradao jer je od njega čuo da se nešto desilo, pa je bez razmišljanja pojurio da pokuša da spase kumu i kumiće... Borilović, koji je prvo ubio Natašu i decu, sačekao ga je i upucao i njega. Potom je nastavio svoj krvavi pir u kom je ubio ukupno 10 ljudi, a ranio još šest.

"Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad jer si ti uvek bio uz njih, moj brate dobri..." - napisao je Martinović iznad video klipa u kom se uz tužnu pesmu smenjuju fotografije Nataše, dece i Milana Mitrovića.

Marinovićev Fejsbuk profil pun je porodičnih fotografija, slika mališana. Poznanici i prijatelji ostavljaju mu emotivne poruke podrške u kojima ga mole da izdrži tešku bol koja ga je zadesila.

Takođe, on je i na Fejsbuk storiju objavio porodične fotografije, a na poslednjem je objavio fotografiju svoje dece uz pesmu ''Putuj, putuj srećo moja''.

Miloš Martinović, cetinje, Masakr
foto: Printscreen Fejsbuk/Miloš Martinović

8 dana od masakra koji je zavio Cetinje u crno

Podsetimo, Vuk Borilović je tog krvavog 12. avgusta prvo usmrtio Natašu Marinović i njenih dvoje sinova - jedanaestogodišnjeg Marka i tri godine mlađeg Mašana.

Nakon toga, ušao je u dom komšija, porodice Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i sinovca Aleksandra Drecuna (32). Nastavio je dalje da puca - nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović.

Potom je nastavio dalje i ranio još pet komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda.

Policija je prema njemu ispalila 20 hitaca, a na njega su pucali i meštani. Borilović je primio pet metaka pre nego što je pao mrtav. Još se utvrđuje čiji hitac je za njega bio smrtonosan.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track