OSTAO SAM BEZ KUMA, PROPAO MI JE MEDENI MESEC, ALI SE NE KAJEM! Mladić iz Podgorice zbog masakra na Cetinju otkazao svadbu
Foto: EPA/Boris Pejović, Privatna Arhiva

krvavi pir

OSTAO SAM BEZ KUMA, PROPAO MI JE MEDENI MESEC, ALI SE NE KAJEM! Mladić iz Podgorice zbog masakra na Cetinju otkazao svadbu

Crna Gora -

U stravičnom masakru na Cetinju u kojem je Vuk Borilović ubio 10 ljudi, a njih šest ranio, nadvio se oblak tuge ne samo nad Cetinjem, Crnom Gorom, već i u regionu.

Tuga je tolika, da čak i oni koji nisu poznavali žrtve, shodno raspoloženju kojevlada u Crnoj Gori, donose odluku da prolongiraju svadbenih veselja i to na neodređeno.

masakr na Cetinju
masakr na Cetinjufoto: EPA/Boris Pejović, Privatna Arhiva

Mladić iz Podgorice, otkrio je na društvenoj mreži Tviter da je zbog masakra na Cetinju, odložio venčanje. Tom prilikom, ostao je bez putovanja na mededni mesec, a zbog obaveza i vize, i kuma koji je morao da se vrati u Englesku. Međutim, i pored svega toga, kako je napisao, ne kaje se.

-Pored višemesečne organizacije svadbe, zbog događaja na Cetinju odložio sam istu. Ostao sam bez kuma na svadbi, jer je morao da se vraća u Englesku, propao mi je medeni mesec u Egipat, dosta gostiju je otkazalo dolazak. I ni u jednom trenutku nisam zažalio zbog moje odluke!

Ova tragedija je potresla čitavu državu i na nama je da ispoštujemo žrtve i njihove porodice koliko god je to moguće! Crna Gora je tužna, ali i ponosna na jednog čoveka, na Nena Kaluđerovica koji je svetla tačka u ovom crnom danu na Cetinju., napisao je.

U daljem toku prepiske sa pratiocima, on je naveo kako je zbog odlaganja svadbe, ostao i bez gostiju koji su trebali da dođu iz inostranstva.

-I meni otkazuju bas iz inostranstva, završavaju se odmori, ljudi moraju na poslove. Ali izostanak kuma me najviše zaboleo, naveo je on na kraju.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track