CRNOGORAC UBIJEN U ITALIJI PO MAFIJAŠKOM RECEPTU! Mučili ga, likvidirali i bacili na đubrište, MAJKA GA TRAŽILA DANIMA! VIDEO
Foto: printscreen YT

UŽAS

CRNOGORAC UBIJEN U ITALIJI PO MAFIJAŠKOM RECEPTU! Mučili ga, likvidirali i bacili na đubrište, MAJKA GA TRAŽILA DANIMA! VIDEO

Crna Gora -

Italijanska policija saopštila je da je identifikovala mladića (22) ubijenog na jugu zemlje. Radi se o momku koji je poreklom iz Crne Gore,a radi se o Nataleu Naseru Batijariju.

Naser Batijari, Italija
foto: printscreen YT

Mladić je pronađen mrtav 28. februara, a njegov nestanak je prijavila majka nekoliko dana ranije. Telo mladića pronađeno je u Manduriji , ispod nadvožnjaka na starom opštinskom putu koji vodi ka Oriji (Brindisi). Natale Naser Batijari, rođen je u Kampi Salentini (Leče) 11. maja pre 22 godine i poreklom je Crnogorac navodi portal.

- Žrtva je bila mučena i bila je izbodena, imala je povrede i po vratu, šakama i rukama. Tužilac Remo Epifani iz tužilaštva u Tarantu pokrenuo je istraghu o ubistvu - piše portal bari.repubblica.it

Telo mladića otkrio je muškarac koji je vozio bicikl. Žrtva je na sebi imala crni kombinezon. Kod sebe nije imao dokumenta ni mobilni telefon.

Policija uhapsila trojicu osumnjičenih

Policija je saopštila da je 28. februara uhapsila trojicu osumnjičenih za ubistvo Crnogorca Natalea Nasera Bahtijarija. Oni su optuženi za saučesništvo u teškom ubistvu po mafijaškoj metodi.

Prema onome što je utvrđeno istragom žrtva je svojim automobilom i sa još dvojicom prijatelja stigla do Mandurije gde se sreo sa još trojicom muškaraca. Analizom snimaka sa kamera vidi se kako se žrtva sa tom trojicom udaljava ulicama.

Tamo su ga, nedaleko od jednog lokala, ubice divljački pretukle i nekoliko puta izbole. Onda su ga ubacili u jedan automobil i odvezli ga na izolovano mesto gde su su ga izboli nasmrt, a onda pokušali da unište tragove zločina i telo.

Naser Batijari, Italija
foto: printscreen YT

Veruje se da je motiv ubistva povezan preprodajom droge i neplaćenim dugom i da je žrtva brat osobe od koje su trojica osumnjičenih navodno kupila kokain. Žrtva je kobnog dana otišla da naplati dug za drogu.

Kurir.rs/today.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track