"OVO JE SRAMOTNO, NIGDE SRPSKE ZASTAVE!" Antić osuo po govoru novog predsednika Crne Gore: EU ĆE ZABORAVITI KAO LIČNU KARTU
Foto: Printscreen/Kurir TV

KURIR TV

"OVO JE SRAMOTNO, NIGDE SRPSKE ZASTAVE!" Antić osuo po govoru novog predsednika Crne Gore: EU ĆE ZABORAVITI KAO LIČNU KARTU

Crna Gora -

Jakov Milatović postao je novi predsednik Crne Gore pobedom nad aktuelnim predsednikom Milom Đukanovićem u drugom krugu predsedničkih izbora.

U obraćanju iz štaba Evropa sad, Milatović je proglasio večerašnju pobedu kao pobedu pomirene Crne Gore i rekao da je to presudni korak u prevazilaženju režima Đukanovića, kao i u borbi protiv kriminala i korupcije. Takođe je najavio ulazak Crne Gore u Evropsku uniju u narednih pet godina i pozvao na zajedništvo i napredak u evropskom Zapadnom Balkanu.

U specijalnoj emisiji Kurir televizije "Crna Gora bira", gostovao je istoričar Čedomir Antić gde se osvrnuo na ovu izjavu novog predsednika Crne Gore.

Naime, osim što je prokomentarisao izjavu o ulasku u EU, Antić je naveo da na obraćanju Milatovića nije bilo srpskih zastava.

02:14

OVO JE SRAMOTNO, NIGDE SRPSKE ZASTAVE! Antić osuo po govoru novog predsednika Crne Gore: EU ĆE ZABORAVITI KAO LIČNU KARTU

- Pre svega da kažem za EU. Na žalost, čuli smo šta je Jakov rekao, a on je izuzetno pametan i uspešan, ovime je postigao vrhunac svoje karijere šta god bilo u budućnosti. Jutros je zaboravio ličnu kartu, kaže žena mu je kriva, a sigurno je zaboravio da EU donosi budžet na sedam godina i da neće biti primanja u EU narednih sedam godina, iako je rekao da će ući u narednih pet. Može i EU da se zaboravi kao lična karta. Nije bilo srpskih zastava, što je sramotno. Nije je bilo u štabu, ali je bilo na ulicama. Inače, srpske zastave koje su se videle, to su zapravo zastave stare Crne Gore - rekao je Antić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track