"KADA BUDE SVIMA JASNO, BIĆE KASNO": Medojević tvrdi da će Evropa sad će prevariti ZBCG i Demokrate i ući u koaliciju sa DPS!
Foto: Printscreen/Video Plus

OBJAVA NA FEJSBUKU LIDERA CRNOGORSKOG POKRETA ZA PROMENE

"KADA BUDE SVIMA JASNO, BIĆE KASNO": Medojević tvrdi da će Evropa sad će prevariti ZBCG i Demokrate i ući u koaliciju sa DPS!

Crna Gora -

Brzo će koalicija Za budućnost Crne Gore i Demokrate biti zamenjene DPS-om, tvrdi lider Pokreta za promene Nebojša Medojević na svom Fejsbuk nalogu.

– Prvo je trebalo razbiti Demokratski front i formirati novu stranku koja će na prevaru uzeti birače koji su protiv Demokratske partije socijalista i onda sa njima napraviti koaliciju - kaže se u objavi lidera Pokreta za promene, prenosi crnogorska Borba.

Medojević je, reagujući na pisanje medija o Spajićevoj spremnosti da prihvati sve zahteve dijela opozicije koja vodi kampanju za bojkot Popisa, još izneo tvrdnju da je prevara opozicionih birača sa avgustovskih izbora 2020. dovedena do kraja.

- Kada bude svima jasno, biće kasno! - zaključio je Medojević u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

(Kurir.rs/Borba.me)

Bonus video:

06:18

U POLITICI BOJKOT NIKADA NIJE OPCIJA Medojević: Nova vlada je FOTOKOPIJA korumpiranog DPS-a nisam optimističan! ONI SU AMATERI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track