DRAMATIČNE SCENE U BUDVI: Olujni vetar oborio krov sa škole, džip totalno smrskan, hitno otkazani programi na otvorenom (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

haos

DRAMATIČNE SCENE U BUDVI: Olujni vetar oborio krov sa škole, džip totalno smrskan, hitno otkazani programi na otvorenom (VIDEO)

Crna Gora -

Olujni vetar odneo je krov sa srednje škole "Danilo Kiš" u Budvi.

Vetra je takođe odneo krovnu konstrukciju sa jednog objekta na Staroj autobuskoj stanici kod Starog grada. Tom prilikom je oštećeno nekoliko automobila.

Iz MZ "Stari grad" navode da niko od nadležnih službi ne izlazi na teren.

- Na staroj autobuskoj je pala tenda i slomila auta. Niko neće da dođe, policija nije nadležna, komunalnoj službi je isključen telefon, a vatrogasci kažu da nije njihova nadležnost - napisali su iz MZ "Stari grad" u poruci koju je objavila RTV Budva.

Turistička organizacija Budve saopštila je da se zbog jakih udara vetrra otkazuje večerašnji muzički program na festivalu. Otkazani su i dečji programi.

- Obaveštavamo sve sugrađane da se zbog jakog vetra neće održati dečiji programi koji su planirani danas u okviru manifestacije Budi u Budvi - navode iz TOB-a.

Snimak snažnog nevremena objavljen je i na društvenim mrežama.

- Crep je polomio krov na džipu i iscepao beli kombi iznad šoferke - navodi se na Instagram stranici Podgorički vremeplov.

(Kurir.rs/Vijesti/RTCG/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track