PUCNJAVA PREKINULA SKUPŠTINU Poslanica iz Bara držala govor, a njena REAKCIJA kad je začula HICE postala hit na mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/nekboa

PUCNJAVA PREKINULA SKUPŠTINU Poslanica iz Bara držala govor, a njena REAKCIJA kad je začula HICE postala hit na mrežama (VIDEO)

Crna Gora -

BAR - Snimak nastao u Crnoj Gori danas u toku dana, postao je viralni hit na društvenim mrežama, a sve to zahvaljujući okolnostima i reklo bi se, savršeno usklađenim tajmingom.

U trenutku dok je jedna od članova skupštine opštine Bar govorila na bini, izvan zgrade začuli su se pucnji, koji su na kratko prekinuli njeno izlaganje. Međutim, kako se brzo pribrala, zbog načina na koji je nastavila da govori za binom, političarka iz Crne Gore je postala hit na društvenim mrežama.

"Ja mislim da ćete zaista daleko dogurati... Evo, ovaj, imamo i neko izgleda pucanje i slavlje u blizini", rekla je ona zbunjeno tokom izlaganja.

Pucano iz gasnog pištolja

U tom trenutku niko nije znao o čemu se radi, a onda su se oglasili i crnogorski mediji. Naime, kako se ispostavilo, pucnjevi su odjeknuli ispred same ustanove i to od strane veselih svatova.

Kako "Radio Bar" i "Bar Info" saznaju iz policije, do pucnjave je došlo ispred kancelarije matičara, zbog venčanja.

Reč je pucnjavi iz startnog pištolja koji je bezopasan. Tokom pucnjave, niko nije povređen, a na licu mjesta su inspektori i forenzika.

Kurir.rs/Srpska info/Bar info

Bonus video:

39:35

USIJANJE DANA 18.06.2021. KNEŽEVIĆ, KOVAČEVIĆ, JANJIĆ: CRNOGORSKA REZOLUCIJA O SREBRENICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track