KASIRKA NAPLATILA SAMO DEO ONOGA ŠTO JE JEDNA ŽENA KUPILA Obezbeđenje je odvelo u detektivsku sobu i otkrivena je ŠOK ISTINA
Foto: Shutterstock

KASIRKA NAPLATILA SAMO DEO ONOGA ŠTO JE JEDNA ŽENA KUPILA Obezbeđenje je odvelo u detektivsku sobu i otkrivena je ŠOK ISTINA

Hrvatska -

Zanimljiva priča dolazi iz jedne prodavnice u Hrvatskoj, kada je otkriveno da je jedna porodica u više navrata krala u tom objektu i to u dogovoru s kasirkom. Ali to je tek deo priče.

Obezbeđenje je, naime, posumnjalo kako jedna od mladih kasirki pojedinim kupcima ne naplaćuje sve artikle koje donesu na kasu i odnesu iz prodavnice, zato su je pojačano nadzirali.

Tako su protekle nedelje, u večernjim satima, zaustavili jednu žensku osobu koja je kao kupac plaćala robu kod te kasirke i vozila je u kolicima iz prodavnice. Ustanovili su da je kasirka toj ženskoj osobi naplatila tek nekoliko evra, dok je na kolicima bilo robe za gotovo 200 evra.

Tu su žensku osobu, zajedno s kasirkom , odveli u tzv. "detektivsku sobu", gde su obe više od sat vremena poricale da se poznaju. Tada je pozvana i policija, da bi se tek potom kasirka ‘slomila‘ i otvoreno sve priznala. Ženska osoba kojoj nije naplatila svu robu bila je njena majka. Kako se ustanovilo, isto tako su već pre ‘kupovali‘ kod nje njena sestra i brat.

Iz Policijske uprave krapinsko - zagorske kažu kako su od odgovorne osobe iz trgovačkog centra u Zaboku primili prijavu da hrvatska državljanka, zaposlena u prodavnici, nije naplatila sve artikle, odnosno kako količina artikala koja je naplaćena ne odgovora količini artikala koja je prešla blagajnu.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako hrvatska državljanka, u nekoliko navrata tokom 2024. godine, nije naplaćivala kupcima sve artikle te je počinila trgovini materijalnu štetu od više stotina evra. Protiv hrvatske državljanke podnosi se poseban izveštaj nadležno Državnom tužilaštvu zbog sumnje u počinjenje dela pronevere - kažu iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Kurir.rs/Index

Bonus video:

00:37

Zapištao na izlazu iz radnje, kasirka odmah primetila da se čudno ponaša: Onda je počeo da vadi čokolade! Kako li ih je tu ugurao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track