JEDINAC DIVLJAO "AUDIJEM", IZGUBIO KONTROLU I ZAKUCAO SE U DEVOJKE?! Jezivi detalji nesreće u Crnoj Gori: MANIJACI SE TRKAJU...
Ilustracija, Foto: RINA

nesreća bar-ulcinj

JEDINAC DIVLJAO "AUDIJEM", IZGUBIO KONTROLU I ZAKUCAO SE U DEVOJKE?! Jezivi detalji nesreće u Crnoj Gori: MANIJACI SE TRKAJU...

Crna Gora -

U Crnoj Gori sinoć se dogodila jeziva saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli M. D. (21) iz Ulcinja, i dve devojke iz Bara B. B. (20) i N. D. (18) na magistralnom putu Bar-Ulcinj, a sumnja se da je do tragedije došlo navodno zbog neprilagođene brzine.

Nesreća se dogodila pola sata iza ponoći na magistralnom putu, a u direktnom sudaru "audija" i "seata" na mestu su preminule dve osobe, a kasnije i treća putnica, dok su putnici L. P. (18) i A. V. (18) zadobili teške telesne povrede koje su opasne po život.

- Sumnja se da je do nesreće došla nakon što je M. D. koji je bio za volanom "audija" izuzetno brzo vozio na toj deonici magistralnog puta. U jednom trenutku on je izgubio kontrolu nad vozilom i navodno, u krivini se direktno zakucao u "seat" kojim je upravljala B. B. iz Bara.

Od siline udarca automobili su bili potpuno smrskani, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi došlo po putnika.

- Usled jezivog sudara na licu mesta od zadobijenih povreda preminuli su vozač "audija" i suvozač u "seatu" N. D. Ostali povređeni putnici su kolima Hitne pomoći transportovani u barsku bolnicu - navodi izvor i dodaje:

- B. B. koja je zadobila teške telesne povrede preminula je dva sata nakon udesa u bolnici usled svih napora lekara. S druge strane, lekari se bore za život ostale dve devojke koje su takođe, teško povređene i njihovo zdravstveno stanje je ozbiljno.

Kako navodi izvor Kurira, navodno do tragične saobraćajke došlo je zbog brze vožnje, a navodno "to je ruta kojom bahati vozači dodaju gas i divljaju."

- Na toj deonici puta i u to vreme kada je sinoć i došlo do nesreće mladići, pa čak i devojke znaju da se trkaju. Magistralni put koji bahati vozači koriste kako bi divljali drumom nije nikakva novost i samo je bilo pitanje dana kada će se dogoditi nešto ovako straštno - navodi sagovornik i dodaje:

- Vozač "audija" M. D. inače jedinac, voleo je brzu vožnju, nije nikada pio alkohol, niti koristio neke nedozvoljene supstance, ali je znao divljački da vozi, i to ga je sada i odvelo u smrt. Priča se da je kasno uočio "seata" i da pri toj brzini nije bilo šanse da ukoči i "obuzda" vozilo, već je direktno naleteo na automobil.

Prema navodima sagovornika, crnogorska policija navodno, svake večeri dežura na toj deonici magistralnog puta kako bi suzbila trke i divljanje na putu.

- Policija se parkira u to vreme u blizini te deonice gde se i dogodila nesreća kako bi suzbili da bahati vozači divljaju magistralom. Priča se da dolaze vozači iz cele Crne Gore da se trkaju na tom putu - kaže izvor i dodaje da je to postala neka javna tajna.

Na društvenim mrežama mogu se videti brojni komentari koji ukazuju da je do nesreće došlo upravo zbog trke, gde korisnici osuđuju sve bahate vozače.

- Manijaci! Kako je moguće da roditelji daju prvo jake automobile deci i još pritom znaju da oni divljaju dok voze... Strašno je da neko pogine zbog nečijeg hira i brze vožnje, adrenalina, ma šta god se to zvalo - strašno je i neprihvatljivo - napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Istragu Osnovno javno tužilaštvo u Baru koje će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Bonus video:

00:18

Žestok sudar 3 automobila na auto-putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track