ŽENA PREBILA DEVOJKU U AUTOBUSU? Porodica iz BiH doživela UŽASNU NEPRIJATNOST: Problem je nastao zbog OVOGA, a sada je TRAŽE
Foto: Shutterstock

užas

ŽENA PREBILA DEVOJKU U AUTOBUSU? Porodica iz BiH doživela UŽASNU NEPRIJATNOST: Problem je nastao zbog OVOGA, a sada je TRAŽE

Bosna i Hercegovina -

Porodica Stanić iz Novog Travnika u Bosni i Hercegovini doživela je šok kada su saznali da je njihovu ćerku (15) u autobusu, navodno, prebila žena.

Prava drama se navodno dogodila, u autobusu koji putuje iz Bosne i Hercegovine za Nemačku, kojim se njihova kćerka vraćala u Ninberg. Kako su izjavili problem je nastao zbog sedišta, a vozač nije uspeo da reši problem.

Porodica je, navodno, kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

"Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla kćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije poduzela. Meni samo treba ime i prezime od 'dame'". počela je svoju stranu priče Nataša Stanić.

"Neće satima stajati do Nemačke"

Kako je objasnila, dotična gospođa je trebala da oslobodi jedno mesto za njenu ćerku, ali nije htela. Navodno, sela je sama na dva sedišta i prazno mesto zauzela za sebe kako bi joj put bio komotniji.

"Moja kćerka je samo pitala da li može da sedne na prazno mesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Nemačku i da nema slobodnog mesta. Neće satima stajati do Nemačke. Ostali putnici su uspeli da pronađu slobodno sedište za moju 15-godišnju ćerku ali tek nakon što ju je 'dama' pretukla te nazivala pogrdnim imenima", kaže potresena majka za portal Crna-Hronika.

Sada joj je najveći problem što joj ni šoferi ne daju ime i prezime dotične osobe, koju ona želi, kaže da prijavi u Nemačkoj odmah, jer za to ima prava.

"Ovde ima neki sistem, biće kažnjena. Nije joj ovo Bosna da može raditi šta god hoće. Već sam pisala nemačkoj policiji, čekaju samo ime i prezime. Mi smo državljani Nemačke, zaštitiće nas", rekla je Nataša.

(Kurir.rs/ Blic.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

04:19

EVO ŠTA ĆE BITI S MAJKOM KOJA JE ZVERSKI PRETUKLA SVOJU ĆERKU! Advokatica objasnila i kakva je dalja sudbina zlostavljanog deteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track