ROŽAJE OPLAKUJE LEPU NEJLU: Učenica nastradala u jezivoj nesreći, užas potresao grad, dvoje povređenih se BORI ZA ŽIVOT (FOTO)
Foto: RINA

tragedija

ROŽAJE OPLAKUJE LEPU NEJLU: Učenica nastradala u jezivoj nesreći, užas potresao grad, dvoje povređenih se BORI ZA ŽIVOT (FOTO)

Crna Gora -

Nejla D. (18) iz Rožaja poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bar-Ulcinj!

Troje mladih, podsetimo, nastradalo je nekih 40 minuta posle ponoći u nedelju u direktnom sudaru dva automobila dok se još dve osobe nalaze u teškom stanju.

Poginuli su i D.M (21) iz Ulcinja i B.B. (20) iz Bara.

Tišina je obavila Rožaje nakon tragedije dok se narod okuplja u bolu da izrazi saučešće porodici nastradale tinejdžerke čiji je prerani odlazak ostavio dubok trag na sve koji su je poznavali.

Nejle Dedeić
foto: Printscreen

Nejla, učenica gimnazije u Rožajama, preminula je u nesreći koja je potresla celu zajednicu i izazvala talas tuge i neverice među vršnjacima, nastavnicima, sugrađanima...

Mnogi se okreću društvenim mrežama kako bi izrazili svoju tugu, deleći fotografije i uspomene na Nejlu, uz reči koje oslikavaju dubinu gubitka. Vest o tragediji brzo se proširila gradom, a počast Nejli odaju ne samo njeni najbliži prijatelji već i ceo grad. Učenici i nastavnici Gimnazije "30. septembar" osećaju veliki gubitak s obzirom na to da je Nejla bila deo njihove školske porodice.

Portal Sandžak Danas navodi da se planiraju komemorativne aktivnosti kako bi se odala počast njenom životu i nasleđu koje ostavlja iza sebe uprkos tako kratkom životnom putu.

(Kurir.rs/Sandžak Danas/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:40

Teška saobraćajna nesreća u Aleksandrovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track