OVO SU DEVOJKE KOJE SU STRADALE U STRAVIČNOJ NESREĆI U CRNOJ GORI Nejla umrla na licu mesta, Barbara preminula u bolnici
Foto: Printscreen, Privatna Arhiva

OVO SU DEVOJKE KOJE SU STRADALE U STRAVIČNOJ NESREĆI U CRNOJ GORI Nejla umrla na licu mesta, Barbara preminula u bolnici

Crna Gora -

Nejla Dedeić (18) iz Rožaja i Barbara Božović (20) iz Bara poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinj kada je na njihov "seat" naleteo M. D. "audijem".

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe, a dve osobe su povređene.

Nesreća se, podsetimo, dogodila sinoć pola sata iza ponoći i to navodno, usled prebrze vožnje mladića M. D. koji je izgubio kontrolu nad autom i direktno se zakucao u "seat" kojim je upravljala Barbara Božović.

- Nejla je sedela na mestu suvozača i od siline udarca je na mestu preminula, kao i vozač "audija", dok je njena drugarica Barbara podlegla povredama dva sata kasnije u barskoj bolnici - navodi Kurirov izbor i dodaje da su u sudaru povređene još dve tinejdžerke od 19 godina.

- Nejla je tu veče bila sa drugaricama i navodno su se vraćale sa druženja. Bila je učenica gimnazije i njeni roditelji su skrhani bolom i sutra će je sahraniti u rodnim Rožajama. Na društvenim mrežama svi se opraštaju od ove devojke, za koju kažu da je bila divna i posebna.

Porodica Božović će takođe, sutra na večni počinak ispratiti svoju mezimicu i to na barskom groblju.

Bonus video:

00:53

EVO ŠTA JE OSTALO OD CRVENOG AUTOMOBILA SMRTI: U njemu su poginule 3 devojke kod Kule, pogledajte mesto nesreće KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track