BAŠ SE OTVORIO: Berni Eklston ostavio 1.200 evra bakšiša konobaru u Trogiru!
Foto: Rojter

Napojnica koja se pamti

BAŠ SE OTVORIO: Berni Eklston ostavio 1.200 evra bakšiša konobaru u Trogiru!

Hrvatska -
Obično ostavi od 100 do 300 evra napojnice jer je često naš gost. Nisam mogao da verujem kad sam vidio koliko mi je novca dao ”, kaže konobar Bruno Perković (21)

TROGIR - Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston (84) i supruga Fabiana u Trogiru su obilazili su pijacu, a bogataš je osoblje u kafiću na rivi, nagradio bakšišom od 1.200 eura.

“Inače ostavi od 100 do 300 evra napojnice jer je često naš gost, no ovaj put je bio izuzetno darežljiv. Nisam mogao da verujem kad sam vidio koliko mi je novca dao ”, pohvalio se konobar s trogirske rive Bruno Perković (21), a prenose 24sata.

Bernie Ecclestone (84) je ostavio 1.200 eura napojnice, a račun je bio oko 100 kuna (13 kuna). Na trogirsku rivu u kafić je došao sam. Naručio je mešanu salatu i pivo.

“Sviđa mi se što je skroman i neprimetan. Odeven je kao da ima 30 kuna u džepu i ne pravi se važan”, ispričao je konobar Bruno. Dodaje da su kolege konobari bili ljubomorni pa je podelio 500 eura jer su, kaže, svi kao braća. Ranoranilac Bernie u Trogiru se ukrcao u svoju 58 metara dugačku jahtu Petra. S njim je došla i njegova 46 godina mlađa supruga, direktorica marketinga u Formuli 1, Brazilka Fabiana Flosi.

Pre njihovog ukrcavanja posada je satima krpicama glancala jahtu. Dan nakon što je stigao u Trogir Bernie je tradicionalno obišao tržnicu i ribarnicu. S Fabianom i osobljem na lokalnu pijacu je otišao u pola osam ujutro. Berni je lud za cvećem, koje je platio oko 70 evra.U Trogiru ostao samo jedan dan, nakon čega se jahtom zaputio na Brač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track