(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) HOROR U ZAGREBAČKOJ ŠKOLI: Deca pronašla leš muškarca!
Foto: Printscreen 24sata.hr/snimak čitaoca

Svi u šoku

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) HOROR U ZAGREBAČKOJ ŠKOLI: Deca pronašla leš muškarca!

Hrvatska -
Glava pronađena odvojeno od tela, obdukcijom će biti utvrđeno uzrok smrti i identitet čoveka

ZAGREB - Deca su za vreme odmora izašla u dvorište i našla ljudski kostur.

U dvorištu zagrebačke Osnovne škole Jordanovac deca su u ponedjeljak oko 11.40 sati našla ostatke ljudskog tela. Kostur je bio u delovima, a glava mu je bila odvojena od ostatka trupa. Preplašena deca otrčala su do učiteljice koja je ostala u šoku kad su joj opisala što su pronašla. Odmah je pozvana policija.

Majka jedne učenice petog razreda dodaje kako joj je dete mobilnim poslalo fotografiju lobanje. Dete se toliko preplašilo onim što je videlo da se sada boji da spava sama.

- Plaši se da bude sama, a zbog pretrpljenog šoka i straha spavala je u mom krevetu. Zaista užasno da baš deca pronađu leš kraj škole - zaključuje majka 11-godišnjakinje.

Majka petnaestogodišnjeg dečaka koji se u školskom dvorištu slučajno našao, kaže da je kostur našao učenik osmog razreda na delu koji se nalazi između bolnice Rebro i bolnice Jordanovac, a u naselju ga nazivaju Crni putić.

- Prvo ga je ugledao taj učenik i pozvao ostale da vide šta je našao. Kostur se nalazio u šikari. Deca su ga dirala štapom, a sin mi je rekao da je oko vrata imao nekakav šal. Tu strahotu videlo je najmanje desetoro dece - šokirana je majka učenika.

Odnose ostatke tela Foto printscreen 24sat.hr snimak čitaoca
Odnose ostatke tela Foto printscreen 24sat.hr snimak čitaoca

Veruje se da se telo tamo nalazi još od prošlogodišnje zime. Nakon što je policija došla, čitavo područje je ograđeno trakom, adeca su udaljena.

Iz policije su potvrdili da su u šumi kraj Osnovne škole Jordanovac pronašli telo nepoznatog muškarca koje su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Tamo će se uraditi obdukciju kojom se nadaju kako će otkriti identitet i okolnosti smrti pronađenog muškarca.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track