BEBU NISU USPELI DA SPASU: Bračni par koji je stradao u požaru kuće konačno izašao iz kome!
Foto: Fb/pero Kajtazi

Porodična tragedija u Hrvatskoj

BEBU NISU USPELI DA SPASU: Bračni par koji je stradao u požaru kuće konačno izašao iz kome!

Hrvatska -
RIJEKA - Pero (26) i Antigona (20) Kajtazi konačno su došli svesti i stabilno su, izjavili su u riječkom KBC-u, gde se ovaj bračni par koji je pre tri nedelje stradao u požaru kuće nalazi na lečenju

Bračni par stradao je u požaru kuće u Karinu Gornjem i zadobio teške opekotine drugog i trećeg stepena. Par je u indukovanoj komi bio više od tri nedelje.

Antigona je stradala u sedmome mesecu trudnoće, a šok koji je pretrpela bio je koban za njenu bebu, koja je posle tri dana preminula u rečkoj bolnici.

Požar u kojem je stradao bračni par Kajtazi izbio je navodno zbog varničenja električnih instalacija. Mlada žena spavala je u dnevnom boravku kad se zapalio stočić pored zida. Bila je sama u kući, komšije su pozvale supruga kada su videle dim kako ulja iz kuće.

On je odmah došao i uleteo u zapaljenu je kući da spasi ženu i dete, pa je i sam zadobio teške opekotine.Pero je na rukama izneo trudnu Antigonu, koja je u tom momentu bila bez svesti. Sa teškim opekotinama oboje su prevezeni u zadarsku bolnicu, a zatim u KBC Rijeka

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track