(VIDEO) OVO JE HRVAT JUNAK NEMAČKE: Spasio devojke od podivljalih migrana koji su hteli da ih siluju
Foto: Facebook

Oduvao siledžije

(VIDEO) OVO JE HRVAT JUNAK NEMAČKE: Spasio devojke od podivljalih migrana koji su hteli da ih siluju

Hrvatska -
KELN - Ivan Jurčević koji radi u obezbeđenju hotela Ekscelzior u Kelnu dospeo je u žižu javnosti njemačkih medija posle događaja u novogodišnjoj noći kada se sukobio sa migranatima koji su uznemiravali goste hotela

Naime, kako je rekao portalu, migranti su došli s pivom i flašama žestokog pića tražeći od gostiju koji su pušili ispred hotela cigarete, a žene su uznemiravali i tražili da pođu sa njima. Prema Jurčeviću, u blizini hotela bilo ih je oko hiljadu.

Oko 22 sata dve devojke pritrčale su Jurčeviću i molile za pomoć, a za njima su odmah stigli i njihovi napadači preteći im. Ali Jurčević je zahvaljujući svom iskustvu trenera borilačkih veština uspeo da ih zaustavi i odbrani devojke od napada.

Jednog napadača Jurčević, koji je inače visok 198 santimetara i težak 130 kilograma, udario je nogom tako snažno da je odleteo nekoliko metara. Ovaj nimalo bezazleni doživljaj Jurčević je prepričao i u videu koji je objavio na svojoj Fejsbuk stranici. Posle obračuna sa migrantima Jurčević se vratio u hotel, a napadači su mu pretili smrću.

Njemački ministar pravosuđa Hajk Maas u sredu je potvrdio da je na Staru godinu u Kelnu zabeležen niz seksualnih napada na žene koji nisu slučajnost već se radi o koordiniranoj akciji u kojoj su, kako se zaključuje, sudelovali muškarci severnoafričkog porekla. zabeleženo je čak 90 seksualnih napada u Kelnu, uključujući jedno silovanje. Slično je bilo i u Hamburgu, gde je prijavljeno 27 seksualnih nasrtaja u jednom danu, te u Štutgardu.

Ich wünsche Euch einen super tollen Start in die neue Woche. Hier der Klasse Pressebericht, von dem phantastischen Olaf...

Posted by Ivan Jurcevic on понедељак 14. децембар 2015.

Na udaru oštrih kritika posebno se našla gradonačelnica Kelna koja je ženama sugerisala da prilagode svoje ponašanje.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track