ŽENA JUNAK O KOJOJ PRIČA HRVATSKA: Nema pola srca, ali uhvatila pedofila koji joj je napao ćerku!
Foto: Fb

Maratonska potera

ŽENA JUNAK O KOJOJ PRIČA HRVATSKA: Nema pola srca, ali uhvatila pedofila koji joj je napao ćerku!

Hrvatska -
ZAGREB - Majka zmaj, lavica, ratnica, heroina, samo su neki od epiteta koje je dobila Kristini Koren (37), majka koja nije dozvolila da pobegne pedofil koji joj je uznemiravao maloletnu ćerku

- Te srede pratio je iz škole. Išla je sa prijateljicom, ali je čekao da ostane sama - priča Kristina prisećajući se jezivih trenutaka kroz koje je prošla njena kći. Dok je prilazila ulazu, manijak (62) dva puta ju je tiho pitao hoće li mu dirati polni organ. Devojčica u prvi mah nije shvatila što muškarac želi i mislila je da traži pomoć. Kad se zaustavila, prišao je i jasno ponovio svoj zahtev. Devojčica je odmah pobegla do ulaza i zatvorila vrata.

- Ušla je u stan uznemirena sa suzama u očima. Sve mi je ispričala i tražila sam da ga opiše. Krenule smo zajedno da ga pronađemp jer nisam željela da to ponovno uradi nekom drugom - rekla je majka.

Ćerka je zapamtila da je manijak u rukama imao žutu kesu, po kojoj su ga prepoznali nekoliko minuta posle. Prema njenom sećanju, Kristina je pretpostavila da bi mogao da krene prema obližnjem parku, gde uvek ima dece.- Kad smo ga videle, ćerka je potvrdila da je to on. Sedeo je na klupi i promatrao je dve devojčice koje su se igrale sa psom. Krenule su prema zgradama, a on ih je pratio - prisća se Kristina.

Ako je tko propustio... evo :)Hvala vam svima na porukama... na komentarima... na podrsci Jos sam malo u soku... ali doci cu 'sebi ;)

Posted by Kristina Koren on субота 30. јануар 2016.

Pokušala je da ga presretne i on js u jednom trenutku okrenuo i video da ga prate. Pokušao je da pobegne među zgrade, ali mu to nije uspelo.- Pozvala sam policiju i ja sam im sve vreme govorila gde smo. Brzo sam zaustavila prvu patrolu i krenuli su da trče za mnom - kaže Kristina. Hteo je da utrči u tramvaj, ali su mu se vrata zatvorila pred nosom. Otišao je u prolaz pravo policiji u ruke. Opkolilo ga je šest policajaca, a on je krenuo da se brani.

- Nisam kriv, nisam kriv - ponavljao je manijak policajcima.

- Zašto onda bežiš - pitali su ga policajci. Na to se u razgovor umešala Kristina, koja mu je odgovorila da on jako dobro zna šta je napravio. Javila je ćerki, koja je ostala kod policijskog automobila, da su ga ulovili.Vidno nervozna i uplašena devojčica brzo je došla do majke i policajcima rekla da je to muškarac koji ju je pratio.- Strpali su ga u policijski auto , a pošto nisam imala nikakve dokumente uz sebe, mene i ćerku je jedan policajac odvezao do stana - kaže Kristina.

UHVACEN PEDOFIL NA SAVICI !!!Moja kcerka je danas, oko 13 i 30 usla u stan uznemirena... plakala je...zamolila da sutra...

Posted by Kristina Koren on Среда 27. јануар 2016.

Iskoristio je priliku da joj čestita jer je sve vreme trčala za njim i tako im olakšala posao. Iznenadio se kad je Kristina rekla da ima problema sa srcem.- Meni nedostaje deo srca, tačnije desni atrij. Za mene je potera bila kao da trčim maraton. Ni sama nisam bila svesna koliko sam prešla trčeći - kazala je majka vidno sretna jer je manijak pritvoren.

- Čim mi je ćerka rekla što je bilo, u meni se probudio majčinski instinkt. Bila sam besna i ljuta. U ruci sam držala ključeve i pomišljala sam da ga napadnem, no suzdržala sam se od toga. Nisam želela da me tuži za napad, ali ni da dozvolim da neka druga deca postanu njegove žrtve - zaključila je majka. Da je bila u potjeri, napisala je i na Fejsbuku. Nezinu objavu lajkovalo je preko 2000 ljudi te su joj se javile i neke druge žrtve sličnih dela.

(blic-portal.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track