ZAGREPČANKA TRAŽI NESTALOG VERENIKA: Otišla da kupi cigare, a kada se vratila Igor nije bio u autu!
Foto: Facebook

nema ga već nedelju dana

ZAGREPČANKA TRAŽI NESTALOG VERENIKA: Otišla da kupi cigare, a kada se vratila Igor nije bio u autu!

Hrvatska -

ZAGREB - Informatičar Igor Brletić (34) nestao je pre nedelju dana (3.maja) posle prepirke sa verenicom na benzinskoj pumpi u Zagrebu. Za Klaudiju D. od toga trenutka život stao. Ona je prijavila njegov nestanak, ali Igoru se gubi svaki trag

"Od kad je nestao ne spavam. Taj dan je došao po mene u bolnicu jer sam teško bolesna, išla sam na hemoterapije i imam zakazanu operaciju.

"Kad smo došli automobilom na benzinsku posvađali smo se bezveze a u besu na njegovo “ti mene ne voliš” rekla sam da ne. Naravno da to nije istina. Bila je to bezvezna klasična prepirka. Ušla sam da kupim cigarete, a kad sam se vratila njega više nije bilo u kolima.

žDogovarali smo svadbu! Nije u njegovom stilu da nestane ili da se ne javi. Ja samo želim da ga pronađem. Ako me ne želi više, neka mi samo kaže. Moje troje dece iz prvog braka je shrvano zbog Igorovog nestanka. Uvukao im se pod kožu" kaže za Jutarnji list očajna Klaudija D.

Kaže da danima obilazi policijske stanice ne bi li dobila neku informaciju. No umesto bilo kakve vesti, kaže da je “inspektori samo šalju kući da čeka”. Zadnji put ga je videla iza 19 sati toga dana, a zadnji njegov SMS stigao joj je u 23,24 sati u kojem je napisao da "ako ga ne voli da će se ubiti."

Nestali Brletić visok je 164 centimetra, smeđe kose i mršave građe. Na sebi je u vreme nestanka imao plavu jaknu, majicu na crno bele prugice, plave farmerke, crne patike, Fossil sat, srebrnu narukvicu i burmu.Jedan od Igorovih prijatelja rekao je da mu se navodno Igor javio da je kraj Save, da je tamo ostavio sat, narukvicu...

"Bila sam tamo, ali ništa nisam našla. Ne znam više što da mislim. Igore, javi se. Kod kuće te čeka pšorodica", kaže očajna verenica nestalog muškarca.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track