(FOTO) PALA KRV U BANCI: Penzioneri u Požegi se tukli za redne brojeve!
Foto: Printscreen 24sata.hr

sevale pesnice

(FOTO) PALA KRV U BANCI: Penzioneri u Požegi se tukli za redne brojeve!

Hrvatska -

Čim je službenik banke otvorio vrata nastao je haos, čula se vika, i proradile pesnice

Pre nekoliko dana došlo je do tuče ispred banke u Požegi. Dva penzionera su se potukla dok su stajali u redu.

Starijem je razbijena arkada. Do tuče je došlo u trenutku dok su se građani gurali kako bi što pre došli do aparata za izdavanje rednih brojeva.

Klijenti Podravske banke, koji su se tog dana zatekli ispred banke, tvrde da je do tuče došlo jer je neko uzeo više brojeva. Onda ih je delio prijateljima ili komšijama koji su bili u redu i došli kasnije u banku.

Foto Printscreen 24sata.hr
Foto Printscreen 24sata.hr

"Penzioneru je bila krvava glava. Niko od ostalih, koji su čekali ispred banke, nije mu priskočio u pomoć. Krv je šikljala na sve strane iz razbijene arkade, čak i po odeći moje majke s kojom sam došla u banku", kaže žena koja je bila svedok strašne scene.Dodaje da su ona i njena majka, s kojom je došla u ekspozituru, dobila redni broj 27.

"Možete da zamislite kolika je onda bila gužva, a bilo je tek 7.30 sati. Zgrozila sam se kad sam videla kako se pojedinci ponašaju. Žalosna sam jer ti siroti penzioneri nisu zaslužili takav tretman da drhte dok moraju da se dočepaju broja", kaže ona i pita se zašto službenici banke pre početka radnog vreme ne otvore oba krila vrata, a ne samo jedno pa se ljudi guraju kako bi ušli.

Tuču su navodno snimile i sigurnosne kamere banke, gde nisu hteli da komentarišu incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track