VEDRANA RUDAN IZAZVALA HAOS NA INTERNETU: Sram me je zemlje u kojoj je Milanović nekad bio premijer!
Foto: Damir Dervišagić Dragana Udovičić

Reagovanje

VEDRANA RUDAN IZAZVALA HAOS NA INTERNETU: Sram me je zemlje u kojoj je Milanović nekad bio premijer!

Hrvatska -

Milanović, službeno najveći levičar u Hrvata, sastao se sa grupom desničara da bi im objasnio kako u Hrvatskoj ima i Hasanbegović veći od Hasanbegovića.

Zaista mi nije jasno kako se na našoj političkoj sceni u jeku kampanje mogao ukazati ovakav glupan. Da mu nisu svi doma, kako bi rekli moji čakavci, znamo odavno ali sve bi trebalo da ima svoje granice pa i političko delovanje bahatog, nadrkanog mužjačine. Da li su esdepeovci pri sebi? Balašević je znao da kaže da su luđake nekad puštali samo za vikend.

Ovaj je na slobodi stalno, a nigde na vidiku ni lekara ni lekova ni košulje. Sram me je zemlje u kojoj je nekad ovo bilo premijer. Vređa naše komšije koji će nam doveka ostati komšije. Srbe naziva “šakom jada” a Bosnu i Hercegovinu “bigšitom”.

To Veliko Govno nikako da shvati da je u Hrvatskoj službeni jezik hrvatski. Šta čeka SDP? Umesto da se reši hejtera koji ne preza ni pred čim da bi postao premijer, prelazi preko njegovih sranja kao da se ništa ne dešava. Tome se bolesniku “živo fućka za pozdrav ‘za dom spremni'”, preti Srbiji, vređa sve njene građane i svu hrvatsku pamet, čini sve da bi ovu lepu, malu zemlju zatrovao mržnjom. Možda me sve ovo ne bi toliko pogodilo da nisam na Pelješcu.

Juče sam stajala na brdu, gledala u blještavo, plavo more, drveni jedrenjak je lagano plovio, trajekt pun turista rezao je more. Muž i ja ručali smo pod smokvom. Domaćin, rođeni Pelješčanin, skuvao nam je riblju supu, spremio hobotnicu na grožđu i ispekao ribu. Za desert smo jeli smokve koje je ubrao za nas. Pelješac je jedno od najlepših mesta na svetu. Mislite da ova priča nema veze sa divljakom Milanovićem? Ima. Gosti našeg domaćina dolaze iz Bosne i Hercegovine a ćerka mu radi u Nišu.

Kad se mi iz Rijeke, ljudi iz Bosne i Hercegovine i mladi bračni par iz Niša nađemo za istim stolom, da li smo mi zaista hrpa govana ili ipak ljudi? Hrvatska je, nažalost, primitivna zemlja jer njome vladaju "milanovići". A sve bi moglo biti i drugačije i lepše. Kad bi se našao neko ko bi dekretom u smrdljivu hrvatsku politiku mogao da uvede pristojnost, poštenje, empatiju prema svim ljudskim bićima ma gde živeli i kako se zvali, ova bi zemlja iznutra postala lepa onako kako je i spolja. Moj predlog za početak.

Esdepeovci, šutnite tog bigšitera iz svojih redova ako sebi i nama zaista želite dobro.(vedrana.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track